#BeReady2Return – osvoji školarinu i studiraj u Zagrebu

#BeReady2Return – osvoji školarinu i studiraj u Zagrebu

5.9.2023

Prijave na natječaj za upis pripadnika hrvatske dijaspore u akademskoj godini 2023./2024. otvorene su do 17. rujna 2023.

Projekt #BeReady2Return provodi se od 2021. godine s ciljem poticanja mladih hrvatskih iseljenika na povratak. Kroz iskustvo studiranja u Zagrebu mogu ponovno otkriti svoje korijene, istražiti Zagreb i ostatak Hrvatske, steći prijatelje, ali i poslovne konekcije. Trenutačno u ovom projektu sudjeluju studenti iz SAD-a, Čilea i Tanzanije.

U akademskoj godini 2023./2024. otvoren je natječaj za upis četiri pripadnika hrvatske dijaspore za prijediplomske studije Komunikacijski menadžment (CM) i Poslovno upravljanje (BBA) te diplomske studije Upravljanje odnosima s javnošću (PRM) i Vodstvo i menadžment (MLM).

Najbolja četiri kandidata koji se prijave na Natječaj ostvaruju mogućnost dobivanja jedne besplatne školarine za sve godine studija te do tri potpune školarine umanjene za 50 posto iznosa za svaku godinu studija.

Kroz strukturu nastave na inovativnim studijskim programima Bernays objedinjuje suvremene znanstvene spoznaje i praktično tržišno iskustvo. Bernaysovi predavači su neki od najistaknutijih stručnjaka s domaće i inozemne poslovne scene te znanstvenici s dugogodišnjim akademskim iskustvom. Već od prve godine studenti stvaraju svoju poslovnu mrežu te surađuju s budućim poslodavcima - ponajboljim stručnjacima, tvrtkama, agencijama, istraživačkim institutima i medijskim kućama. Svaki četvrti student zapošljava se još tijekom studija, a završetkom diplomskih programa na Bernaysu, stječu stručni naziv "magistar" te mogu nastaviti obrazovanje na poslijediplomskim studijima.

Upravo kroz program #BeReady2Return u domovinu svojih predaka vratile su se Marina Kaleb i Tanyja Victoria O'Malley. Marina ima 22 godine i odrasla je u istočnoj Africi, Tanya također ima 22 godine i dolazi iz SAD-a, točnije iz Marylanda. Obje su oduševljene programom, studijem na Bernaysu i životom u Zagrebu te ne isključuju mogućnost da ostanu živjeti i raditi u Hrvatskoj i nakon završenog studija.

Nastava se na Bernaysu izvodi na hrvatskome jeziku uz pohađanje pojedinih kolegija na engleskome, a ispiti se polažu na hrvatskome ili engleskome jeziku. Natječaj je aktivan do 17. rujna 2023., a prijaviti se mogu svi pripadnici hrvatske dijaspore, osim pripadnika hrvatskog naroda s prebivalištem u Bosni i Hercegovini, ali ne stariji od 30 godina.

Više informacija o studiju pronađite ovdje, a uvjete Natječaja pronađite na poveznici.

Datoteke
za preuzimanje

No items found.