Bernays i HRF potpisali Ugovor o suradnji i uspostavljanju Nastavne baze

Bernays i HRF potpisali Ugovor o suradnji i uspostavljanju Nastavne baze

9.5.2024

Udruga Hrvatski radijski forum nova je Nastavna baza Bernaysa, ugovor o suradnji i uspostavljanju Nastave baze potpisali su izv. prof. dr. sc. Damir Jugo, prof. struč. stud. i predsjednica HRF-a Silvija Londero Šimleša

Veleučilište Edward Bernays i Udruga Hrvatski radijski forum potpisali su danas u prostorijama Udruge u Zagrebu Ugovor o suradnji i uspostavljanju Nastavne baze. Ugovorom koji su potpisali dekan izv. prof. dr. sc. Damir Jugo, prof. struč. stud. i predsjednica HRF-a Silvija Londero Šimleša uspostavlja se suradnja uz redovito izvođenje praktičnog dijela nastave.

Dekan Bernaysa Damir Jugo pozdravlja uspostavljenu suradnju, koja se s HFR-om već provodi kroz studentske prakse, s kojima su studenti posebno zadovoljni. Neki od njih su se nakon obrazovanja i prakse odmah zaposlili te su pronašli svoje mjesto na tržištu rada unutar kreativnih industrija.

"Za nas je to vrlo važan Ugovor koji predstavlja nešto čemu visoko obrazovanje u cjelini treba težiti. A to je povezivanje s gospodarstvom i povezivanje s organizacijama koje su izvrsne u onome što rade i koje studentima, koji studiraju na našim studijskim programima, mogu dati ono što im je najvažnije u obrazovnom procesu, a to su konkretne vještine, koje su u potpunosti usklađene s onim što će od njih poslodavci očekivati kada se otisnu na tržište rada".
"Zaista s posebnom odgovornošću shvaćamo našu ulogu u prenošenju znanja i obrazovanja mladih kreativaca koji imaju priliku raditi u modernom okruženju s liderima u praćenju europskih i svjetskih trendova na radijskom tržištu", poručila je nakon potpisivanja Ugovora predsjednica HRF-a Silvija Londero Šimleša. Posebno se zahvalila Bernaysu na suradnji i povjerenju.
"Studenti kod nas prolaze kroz edukacijske i praktične programe kroz koje povezujemo praksu, znanost i istraživački rad, a svi opisi poslova koji se provode u potpunosti su usklađeni s potrebama tržišta i izazovima moderne tehnologije poput na primjer umjetne inteligencije ili prilagođavanja audio proizvoda distribuciji putem multimedijskih kanala".

Ugovor Bernaysa i HRF-a potpisan je na neodređeno vrijeme.

Datoteke
za preuzimanje

No items found.