Bernays i portali ZGRADOnačelnik.hr i Savjeti.hr započeli suradnju, studentima nova mogućnost prakse

Bernays i portali ZGRADOnačelnik.hr i Savjeti.hr započeli suradnju, studentima nova mogućnost prakse

3.11.2022

Pokrenuta suradnja omogućit će studentima Bernaysa cjelogodišnju praksu, mentorstvo i edukaciju u pisanju savjetodavnih tekstova

Edward Bernays University College i savjetodavno edukativni portali ZGRADOnačelnik.hr i Savjeti.hr započeli su suradnju koja će studentima omogućiti još jednu lokaciju za odrađivanje stručne prakse.

Naime, portali ZGRADOnačelnik.hr i Savjeti.hr jedinstveni su savjetodavno-informativno-edukativni servisi za građane i poduzetnike usmjereni na problematiku zgradarstva te prava i obaveza u zgradama, osobnih financija, poslovnih savjeta i sličnih tema.

Pokrenuta suradnja omogućit će studentima Bernaysa cjelogodišnju praksu, mentorstvo i edukaciju u pisanju savjetodavnih tekstova, a portali ZGRADOnačelnik.hr i Savjeti.hr dobit će vrijedan sadržaj.

Pod egidom "piši tako da mama/baka razumije" cilj ove suradnje je kreirati vrstan i kvalitetan sadržaj u jednoj od najtežih formi – edukaciji čitatelja. Suosnivači, urednici sadržaja te suradnici dvaju portala s 15 godina medijskog, marketinškog i PR iskustva prenijet će svoje znanje mladim medijskim i komunikacijskim snagama Bernaysa.

Datoteke
za preuzimanje

No items found.