Bernays Masterclass o zapošljavanju i razvoju karijere okupio studente završnih godina

Bernays Masterclass o zapošljavanju i razvoju karijere okupio studente završnih godina

27.4.2022

Panel rasprava okupila je velik broj studenata završnih godina koji su iz prve ruke troje direktora kompanija imali priliku doznati korisne savjete iz prakse, ali i pokoji tips&tricks za uspješniji prolazak kroz proces z

Bernays Masterclass predavanje na kojem smo pričali o mogućnostima zapošljavanja i karijernom razvoju, ovog je utorka okupilo studente završnih godina. Izvrsni panelisti Ivana Gažić (Zagreb Stock Exchange), Vladimir Preselj (Millenium promocija) i dr. sc. Mirela Sučić Čevra (Kuoni Tumlare) otkrili su okupljenim studentima mnogobrojne savjete kada je u pitanju zapošljavanje, stručna praksa i napredak u karijeri. Inače, svih troje panelista nastavnici su na studijima komunikacija i turizma na Bernaysu te svakog semestra prenose nova znanja i vještine studentima.

Odgovore na mnogobrojna pitanja ovog puta su kod panelista potražili naši pročelnici odjela - doc. dr. sc. Katarina Miličević, pročelnica Odjela za turizam i dr. sc. Dejan Gluvačević, pročelnik Odjela za komunikacije.

Datoteke
za preuzimanje

No items found.