Bernays na Dubrovnik EXPO 23

Bernays na Dubrovnik EXPO 23

26.10.2023

Na središnjem događaju međusektorske suradnje u području obrazovanja Bernays predstavlja koncept „Study & Work“

Na ovogodišnjem Dubrovnik EXPO 23, centralnom događaju u regiji koji promovira obrazovanje te povezuje gospodarstvenike, visoko obrazovne institucije, mlade i ostale zainteresirane dionike s ciljem ostvarivanja međusektorske suradnje i uspostavljanja poslovnih odnosa i projekata, Bernays predstavlja slogan Study & Work. Riječ je o obrazovnom konceptu kojim se Bernays pred 3000 maturanata i mladih te brojnim visoko obrazovnim institucijama i gospodarstvenicima pozicionira kao studij koji svojim studentima već od prve godine studija omogućuje intenzivan kontakt s najkvalitetnijim poslodavcima na tržištu.


Bernays se posjetiteljima EXPO Dubrovnik 2023 predstavio u društvu više od 30 tvrtki, 20 obrazovnih institucija i 20 regionalnih centara kompetentnosti.


EXPO Dubrovnik 2023 se održava u Studentskom domu Dubrovnik te je podijeljen u pet zona, Conference zona, Uni zona, EU corner, Business zona te Excellence zona. Za sve koji nisu u mogućnosti posjetiti EXPO Dubrovnik, omogućeno je virtualno praćenje putem inovativne online platforme VirtuEXPO Dubrovnik na kojoj vas pozivamo da posjetite Bernaysov virtualni prostor na kojem možete saznati nešto više o Bernaysu.


Bogat program predavanja i panela na ovogodišnjem EXPO donosi aktualne i zanimljive teme poput usklađenosti obrazovanja i potreba na tržištu rada, održivosti regionalnih centara kompetentnosti, ekologije kao business modela te umjetne inteligencije, njezinih prednosti i izazova, detaljan program pogledajte ovdje.


Bernays na EXPO Dubrovnik 2023 po prvi puta nastupa u suradnji s partnerom iz gospodarskog svijeta, tvrtkom Mplus, globalnim liderom u pružanju korisničke podrške korisnicima diljem svijeta te najvećom neovisnom tvrtkom za outsourcing tehnologija poslovnih procesa (BPTO) u jugoistočnoj Europi.

Datoteke
za preuzimanje

No items found.