Bernays objavio novi broj međunarodnog znanstvenog časopisa Communication Management Review

Bernays objavio novi broj međunarodnog znanstvenog časopisa Communication Management Review

30.12.2022

Novi broj časopisa bavi se tematikama poput upravljanja društvenim mrežama i mentalnog zdravlja komunikacijskih stručnjaka

13. izdanje Bernaysovog međunarodnog znanstvenog časopisa donosi pregled pet zanimljivih radova iz perspektive različitih komunikacijskih tema poput odnosa s javnošću, upravljanja društvenim mrežama, masovnih medija i brendiranja, ali i tipografije pa čak i mentalnog zdravlja komunikacijskih stručnjaka.

Drugo izdanje ove godine ističe se po raznolikosti tema autora te jedinstvenim perspektivama.

Communication Management Review međunarodni je znanstveni časopis u izdanju Edward Bernays Visoke škole za komunikacijski menadžment i prvi takav časopis u Hrvatskoj iz visokog obrazovanja na području komunikacija. Namijenjen je prije svega znanstvenicima, komunikacijskim stručnjacima i studentima koji žele dodatno nadograditi svoj profesionalni razvoj, ali i svim drugim zainteresiranim čitateljima koji žele dobiti uvid u najnovije trendove u području razvoja komunikacijskog menadžmenta. Prvi broj objavljen je u siječnju 2016., a, kao i njegovi prethodnici, sedmi broj Bernaysovog časopisa dostupan je u digitalnom obliku na commreview.hr.

Datoteke
za preuzimanje

No items found.