Bernays postao partner ZAGREB TOURFILM FESTIVALA koji se održava od 12. do 15. listopada

Bernays postao partner ZAGREB TOURFILM FESTIVALA koji se održava od 12. do 15. listopada

26.7.2022

ZAGREB TOURFILM FESTIVAL je član CIFFT međunarodnog udruženja filmskih festivala i jedan od najznačajnijih filmskih festivala u regiji koji se bave turističkom tematikom

ZAGREB TOURFILM FESTIVAL etablirani je član renomiranih europskih i svjetskih filmskih festivala koji promovira audiovizualnu produkciju i turizam te se u Zagrebu održava 11. godinu zaredom u periodu od 12. do 15. listopada 2022. godine u organizaciji Balduči filma i Turističke zajednice grada Zagreba pod pokroviteljstvom predsjednika Zorana Milanovića, Ministarstva turizma i sporta te Hrvatske turističke zajednice.

Zainteresirani za recentni vrh u svijetu turističkog filma izbor najboljih radova mogu besplatno pogledati u Kaptol Boutique Cinema 13. listopada. Program festivala biti će dostupan na webu (zagreb-tourfilm.com) i Facebook stranici festivala.

Osnovni cilj festivala jest nagraditi film i audiovizualnu produkciju koja promovira turizam u aspektima turističke destinacije (grad, regija, zemlja), avanturističkog turizama, sportskog turizama (skijanje, planinarenje, biciklizam…), nautičkog turizama, a posebno se ocjenjuju i turističke reportaže, dokumentarni filmovi te vlogovi koji se bore za nagrade u navedenim kategorijama i Grand Prix za najbolji film Festivala.  

S obzirom na važnost audiovizualnog sadržaja za promidžbu destinacija diljem svijeta, želja organizatora je ovakvom vrstom festivala educirati i motivirati turističke djelatnike da na pravi način promoviraju destinaciju te omogućiti svim zainteresiranima da prate najnovije trendove u turizmu. Isto tako, cilj festivala bio je potaknuti i mlade da uđu u svijet turizma kao promotori svoje zemlje ili jednostavno kao turistički djelatnici, a Bernays je upravo u tome segmentu prepoznao priliku za partnerstvo kao akademski partner.

Među 106 filmova i radova u konkurenciji, od kojih će dio biti prikazan i na festivalu, nalaze se sudionici iz više od 29 svjetski poznatih turističkih zemalja kao što su Španjolska, Portugal, Japan, Fiji, Grčka, Australija i Finska pa nam je iznimna čast što je i Hrvatska dio ovog impresivnog popisa. Velika nam je čast što će upravo studenti Bernaysa imati priliku vidjeti najnovije trendove u brendiranju destinacija.  

Studentima Bernaysa bit će omogućeno aktivno sudjelovanje u samoj organizaciji, a sve detalje vezane uz ovu odličnu suradnju objavljujemo uskoro!

Datoteke
za preuzimanje

No items found.