Bernays ugostio predavačicu s američkog Penn State Lehigh Valley dr. Beth E. Michalec

Bernays ugostio predavačicu s američkog Penn State Lehigh Valley dr. Beth E. Michalec

3.11.2022

Gostujuća predavačica je održala predavanja za studente i razgovarala o stručnim praksama u SAD-u za Bernaysov Btalk na YouTube-u

Na Bernaysu je prošlog tjedna boravila gostujuća predavačica s Penn State Lehigh Valley dr. Beth E. Michalec. U vremenu svog boravka, održala je tri predavanja.

Na prvom predavanju koje je održala za drugu godinu preddiplomskog studija komunikacija pričala je o društveno odgovornom poslovanju s naglaskom na greenwashing i pinkwashing. Na drugom predavanju za druge godine preddiplomskog studija komunikacija, naglasak je stavila na personal branding. Studenti su bili upućeni u važnost osobnog brendiranja što je zatim potkrijepila adekvatnim vježbama. Treće i posljednje predavanje održala je prvoj godini preddiplomskog studija komunikacija. Kako je predavanje bilo bazirano na teorijskom dijelu o osnovama PR-a i njegovom elementarnom značaju, posebnu čar predavanju i samoj temi dala je činjenica da je SAD kolijevka PR-a, baš kao i zemlja iz koje dolazi dr. Michalec.

Usporedno s njezinim predavanjima, s dr. Michalec smo razgovarali o studentskoj praksi na njezinom kampusu, što misli o Bernaysovim studentima te još nekim temama koje ćete pronaći u videu Btalk na Bernaysovom YouTube kanalu.

Zahvaljujemo dr. Beth Michalec na divnoj suradnji!

Datoteke
za preuzimanje

No items found.