Bernaysov prodekan sudjelovao na edukaciji Look Up! Critical thinking in and about Youth Work

Bernaysov prodekan sudjelovao na edukaciji Look Up! Critical thinking in and about Youth Work

6.2.2023

Na edukaciji o mladima u Reykjaviku dogovorena suradnja Veleučilišta Bernays s češkim University of West Bohemia i grčkim The Aristotle University of Thessaloniki.

Bernaysov prodekan za znanost i međunarodnu suradnju doc. dr. sc. Marko Kovačić sudjelovao je na edukaciji Look Up! Critical thinking in and about Youth Work u Reykjaviku, od 31. siječnja do 5. veljače.

Riječ je o neformalnoj edukaciji koju je organizirala islandska nacionalna agencija za provedbu programa Erasmus+ i Europske snage solidarnosti, a tematizirala je na koji način primijeniti koncept kritičkog mišljenja u radu s mladima. Kritičko mišljenje jedan je od važnijih alata za razvoj aktivnog građanstva, a mladima ga je potrebno prenijeti na zanimljiv i stručan način. 24 sudionika iz cijele Europe u islandskom glavnom gradu prolazilo je različite tehnike i metode koje će biti primijenjene u kolegijima profesora Kovačića – Uvod u javne politike, Youth Policy and Politics i Znanstveno-istraživački projekti.

Tijekom edukacije dogovorena je suradnja Veleučilišta Bernays s češkim University of West Bohemia i grčkim The Aristotle University of Thessaloniki.

Datoteke
za preuzimanje

No items found.