Bernaysovci na jubilarnom 15. Weekend Media Festivalu: red mora, sunca, vrhunskih panela i dobre zabave

Bernaysovci na jubilarnom 15. Weekend Media Festivalu: red mora, sunca, vrhunskih panela i dobre zabave

26.9.2022

Od predstavljanja novog Bernaysovog MBA programa do predavanja koji normaliziraju poslovne promašaje, ovogodišnji WMF nadmašio je sva očekivanja

Na ovogodišnjem Weekend Media Festivalu koji se održavao od 22. do 25. rujna okupila su se brojna imena iz svijeta i zemlje te na gotovo 40 panela, predavanja i razgovora ugostio više od 100 govornika.  Sve priče s Weekenda pročitajte ovdje.

Teme su bile raznolike, pa se ove godine vodila rasprava o ljudskim pravima i fake newsu, slušala su se poučna predavanja o najavljivanoj recesiji, webu 3.0, agencijama 2.0, raspravljalo se može li se inovativnost naučiti, a sve su zaokružili TV maratonci – prepoznatljiva TV lica regije i panel znakovitog imena Pušiona, tijekom kojeg su panelisti otkrili svoje najveće poslovne promašaje.

“Što te ne ubije to te ojača – da to nije istina, ne bismo sjedili ovdje. Doduše kod nekih propalih projekata nismo na vrijeme shvatili da je gotovo, pokušavali smo još neke stvari koje nisu uspjele, ali još uvijek smo tu i to je ono što je bitno,” pojasnio je Mario Petrović na panelu Pušiona.

Veliko nam je zadovoljstvo što su i Bernaysov osnivač Mario Petrović, dekan doc. dr. sc. Damir Jugo te Bernaysovi predavači prof. dr. sc. Božo Skoko, Ivan Vrdoljak i Vladimir Preselj bili predavači, panelisti i moderatori na ovogodišnjem programu.

Uz njih, na festivalu su uživale i Bernaysove studentice Dora Olujić i Klara Cetin koje su svoje karte uhvatile u zadnji čas putem Bernaysovog natječaja i pridružile nam se u Rovinju.

Sve dane popratio je i bogati zabavni program pa je tako više od 5000 posjetitelja uživalo u glazbi Darka Rundeka i Jazz orkestru HRT-a, Matiji Cveku & Funkensteins, Konstrakti & Zemlji Gruva, Mariji Mirković i brojnim drugima.

Bernays je na jubilarnom 15. izdanju WMF posjetiteljima otkrio da uskoro započinje s upisima na  prvi Executive MBA program iz strateškog komuniciranja u Hrvatskoj koji će omogućiti komunikacijskim stručnjacima da steknu nova znanja iz područja upravljanja komunikacijama u vrijeme stalnih i čestih promjena u businessu i društvu. Stay tuned!

Foto: PIXELL/Goran Kovačić, Šime Jelić, Emica Elveđi

Datoteke
za preuzimanje

No items found.