Bernaysovi profesori i studenti na jubilarnoj 20-oj PRO.PR konferenciji

Bernaysovi profesori i studenti na jubilarnoj 20-oj PRO.PR konferenciji

7.5.2023

Trodnevna međunarodna konferencija PRO.PR okupila je brojne stručnjake iz svijeta odnosa s javnošću, među govornicima su i naši profesori

Jubilarna 20-ta PRO.PR konferencija vođena je motom: Zeleni odnosi s javnošću, zelena odgovornost. Prvog dana konferencije, Bernaysov pročelnik Odjela za komunikacije, dr. sc. Dejan Gluvačević svojim je predavanjem otvorio konferenciju, zajedno s prof. dr. sc. Božom Skokom koji se prisutnima obratio na samom početku, online s vrlo zanimljivim efektom. Predavanje je bilo usmjereno ka brendiranju država, javnoj diplomaciji i internacionalnim odnosima s javnošću. Tijekom drugog dana konferencije profesorica doc. dr. sc. Dina Tomšić predstavila je novi program cjeloživotnog obrazovanja na Bernaysu, EMBA in Strategic Communication te najavila nove studijske programe iz područja poslovnog upravljanja te vodstva i menadžmenta.

PRO.PR je međunarodna konferencija koja povezuje stručnjake koji su dio industrije odnosa s javnošću, ali i one koji su dio integriranog komunikacijskog procesa. Ove godine okupila je više od 200 sudionika iz 13 država, a čak 28 stručnjaka za odnose s javnošću govorilo je kroz 17 predavanja i 2 panela. Na konferenciji su bili i Bernaysovi studenti koji nam prenose sjajne utiske, govore kako su imali priliku čuti vrlo zanimljiva i korisna predavanja i naučiti puno od velikih imena u svijetu komunikacija.

Datoteke
za preuzimanje

No items found.