Bianca Matković i Ermina Duraj otkrile male tajne diplomatskog protokola i političkog ponašanja

Bianca Matković i Ermina Duraj otkrile male tajne diplomatskog protokola i političkog ponašanja

29.1.2023

Dvije komunikacijske stručnjakinje polaznicima Političke akademije prenijele su 30-godišnje iskustvo u protokolu i političkom ponašanju

U subotu, 28. siječnja 2023., komunikacijske stručnjakinje Bianca Matković i Ermina Duraj održale su deveti modul Političke akademije “Diplomatski protokol i političko ponašanje”. Ermina Duraj je bivša novinarka i predstojnica Kabineta župana i službe za odnose s javnošću u Primorsko-goranskoj županiji, a Bianca Matković je direktorica tvtke Morium i bivša ministrica. Obje predavačice bave se odnosima s javnošću, protokolom i političkom komunikacijom.

Bianca Matković i Ermina Duraj svoja predavanja protkale su s nizom anegdota i primjera iz njihove bogate tridesetogodišnje prakse u sferi protokola na nacionalnoj i lokalnoj razini. Polaznicima Političke akademije govorile su o važnosti protokola i komunikacije u poslovnom, političkom i privatnom životu, o ulozi diplomatskog protokola u međunarodnoj suradnji i načinima ponašanja u interkulturalnom okruženju te tajnama uspješnog političkog ponašanja političkih aktera i onih koji to žele postati. Spoj protokola, odnosa s javnošću i političkog marketinga, predstavljeni su kroz primjere s domaće i međunarodne političke scene, a savjeti koje su polaznici dobili primjenjivi su u njihovom budućem političkom djelovanju.

Datoteke
za preuzimanje

No items found.