Bivša ministrica Bianca Matković i župan Željko Kolar održali predavanja polaznicima Bernaysove Političke akademije

Bivša ministrica Bianca Matković i župan Željko Kolar održali predavanja polaznicima Bernaysove Političke akademije

18.12.2022

Ciklus predavanja na bernaysovoj Političkoj akademiji u 2022. zaključen je 17. prosinca predavanjima Komunikacija s građanima i biračima putem digitalnih medija te Uspješno vođenje županije

Bianca Matković, privatna poduzetnica specijalizirana za poslovno i medijsko savjetovanje, polaznicima bernaysove Političke akademije održala je predavanje Komunikacija s građanima i biračima putem digitalnih medija. U sklopu izlaganja upoznala je polaznike s ulogom službenih web stranica i profila na društvenim mrežama gradova i općina kao njihovih ključnih komunikacijskih kanala za informiranje i komunikaciju s građanima, specifičnostima pojedinih društvenih mreža, preprekama za njihovo aktivnije korištenje u JLS-u, upravljanjem komunikacijskim kampanja te provedbom političkih kampanja na društvenim mrežama.

Bianca je tijekom svoje političke karijere obnašala različite visoke dužnosti kao zastupnica u Hrvatskom saboru, ministrica u Vladi RH, glavna koordinatorica za praćenje aktivnosti u pregovorima s EU-om, šefica hrvatske delegacije za pristupanje NATO-u, državna tajnica u MVPEI te predstojnica Ureda predsjednika Vlade RH.

Željko Kolar, župan Krapinsko-zagorske županije u trećem mandatu i jedan od najuspješnijih SDP-ovih lokalnih političara u Republici Hrvatskoj polaznicima je na studiji slučaja Krapinsko-zagorske županije predstavio model uspješnog vođenja županije. Prikazao im je praktičnu primjenu sedam elemenata menadžmenta u politici (strategija, inovacija, kadrovi, organizacija, komunikacija,upravljanje i kontrola) na primjeru Poslovno-tehnološkog inkubatora te ulogu župana kao čelne osobe u tom procesu s posebnim naglaskom na preuzimanje odgovornosti pri donošenju i provedbi odluka na strateškoj i operativnoj razini. Župan Kolar, potpredsjednik je Županijske organizacije SDP-a Krapinsko-zagorske županije, predsjednik Upravnog odbora WBAF Hrvatska (WBAF - Svjetski investicijski forum poslovnih anđela). Tijekom svoje političke karijere bio je i gradonačelnik Klanjca te zastupnik u Hrvatskom saboru.

Datoteke
za preuzimanje

No items found.
Klikom na “Prihvati sve kolačiće” pristajete na pohranjivanje kolačića na vaš uređaj radi poboljšanja navigacije web-mjesta, analize korištenja web-mjesta i pomoći u našim marketinškim naporima. Pogledajte našu  Politiku privatnosti za više informacija.