Communication Management Review od sada i u EBSCO bazi

Communication Management Review od sada i u EBSCO bazi

19.2.2024

Međunarodni znanstveni časopis Communication Management Review pronađite u bazama podataka Hrčak, DOAJ i EBSCO

Međunarodni znanstveni časopis Communication Management Review (CMR) kojega Veleučilište Edward Bernays izdaje dva puta godišnje službeno je postao dijelom EBSCObaze.

Uz EBSCO, CMR dio je još dvije baze podataka, Hrčak – The Portal of Scientific Journals of Croatia i DOAJ – Directory of Open Access Journals.

EBSCO je jedna od vodećih istraživačkih baza podataka, upravljaju pretplatama na online časopise, razvijaju zbirke knjiga te su jedan od najvećih pružatelja tehnoloških usluga za knjižnice, e-knjige i sličnih rješenja za sveučilišta, veleučilišta, bolnice, korporacije, škole, javne knjižnice diljem svijeta i još mnoge druge.

DOAJ – Directory of Open Access Journals zbirka je znanstvenih i stručnih časopisa u elektroničkom obliku koji imaju otvoreni pristup. DOAJ baza podataka trenutno uključuje više od 20.000 časopisa iz 134 zemlje na 80 jezika te pokriva sva područja znanosti.

Hrčak je središnji portal koji na jednom mjestu okuplja hrvatske znanstvene i stručne časopise koji nude otvoreni pristup svojim radovima. Baza sadrži više od 500 časopisa sa skoro 300.000 radova s cjelovitim tekstom.

Bernays CMR izdaje od 2016. godine, a do sada je objavljeno 15 izdanja. Prvi je to znanstveni časopis u Hrvatskoj iz visokog obrazovanja na području komunikacija Namijenjen je prije svega znanstvenicima, komunikacijskim stručnjacima i studentima koji žele dodatno nadograditi svoj profesionalni razvoj, ali i svim drugim zainteresiranim čitateljima koji žele dobiti uvid u najnovije trendove u području razvoja komunikacija, medija i odnosa s javnošću, politologije i srodnih disciplina.

Trenutno je u tijeku prikupljanje radova za prvo ovogodišnje izdanje časopisa koje je planirano za lipanj, svoj rad možete poslati putem poveznice.

Datoteke
za preuzimanje

No items found.