Communication Management Review od sada i u ERIH PLUS bazi

Communication Management Review od sada i u ERIH PLUS bazi

2.5.2024

Međunarodni znanstveni časopis Communication Management Review pronađite u bazama podataka Hrčak, DOAJ, EBSCO i ERIH PLUS

Međunarodni znanstveni časopis Communication Management Review (CMR) kojega Veleučilište Edward Bernays izdaje dva puta godišnje službeno je postao dijelom ERIH PLUS baze (European Reference Index for the Humanities), čime je postao časopis koji se kategorizira u znanstvene radove druge skupine (a2).

Uz ERIH PLUS, CMR dio je još tri baze podataka, Hrčak – The Portal of Scientific Journals of Croatia, DOAJ – Directory of Open Access Journals i EBSCO.

ERIH PLUS je baza koja sadrži bibliografske podatke o akademskim časopisima u društvenim i humanističkim znanostima. Cilj baze jest povećati vidljivost, potrežnju i dostupnost časopisa u tom području. ERIH PLUS je online servis koji daje ažurirane podatke o europskim časopisima. Glavna ciljna skupina baze su istraživači i istraživanja u europskom okviru, ali baza sadrži i časopise iz drugih dijelova svijeta kao dodanu vrijednost.

Bernays CMR izdaje od 2016. godine, a do sada je objavljeno 15 izdanja. Prvi je to znanstveni časopis u Hrvatskoj iz visokog obrazovanja na području komunikacija Namijenjen je prije svega znanstvenicima, komunikacijskim stručnjacima i studentima koji žele dodatno nadograditi svoj profesionalni razvoj, ali i svim drugim zainteresiranim čitateljima koji žele dobiti uvid u najnovije trendove u području razvoja komunikacija, medija i odnosa s javnošću, politologije i srodnih disciplina.

Trenutno je u tijeku prikupljanje radova za prvo ovogodišnje izdanje časopisa koje je planirano za lipanj, svoj rad možete poslati putem poveznice.

Datoteke
za preuzimanje

No items found.