Dan otvorenih vrata na Bernaysu!

Dan otvorenih vrata na Bernaysu!

22.5.2024

Održan je Dan otvorenih vrata na kojemu su budući studenti doznali sve što ih zanima o studijskim programima Komunikacija i PR-a te Poslovne ekonomije na Bernaysu!

U ugodnoj i opuštenoj atmosferi maturanti, budući studenti imali su priliku upoznati se s Bernaysom, studentima, djelatnicima i predavačima te saznati sve što ih zanima o studiju na Bernaysu.

Iako su Bernaysova vrata za sve zainteresirane buduće studente otvorena svakim radnim danom od 9 do 17 sati, poseban Dan otvorenih vrata s prigodnim programom održao se u utorak 21. svibnja. Buduće studente dočekali su sadašnji Bernaysovi studenti koji su im približili kako je to studirati na Bernaysu te proveli ih kroz prostorije Veleučilišta, pri tom upoznavši ih s referadom, knjižnicom, učionicama te uredima dekanata.

Buduće studente dočekali su i predavači te djelatnici Bernaysa, pruživši im toplu dobrodošlicu. Kroz prigodni program prisutni su se mogli upoznati s ponudom Bernaysovih studija, dinamičnim svijetom studiranja Komunikacija i PR-a te Poslovne ekonomije, odnosno komunikacijskog menadžmenta, upravljanja komunikacijama, odnosa s javnošću, poslovne ekonomije, menadžmenta u turizmu, menadžmenta u sportu, međunarodnog menadžmenta, menadžmenta održivog razvoja te vodstva i menadžmenta.

Održane su i dvije radionice, prva trenutno vrlo korisna maturantima, „Kako se nositi sa stresom državne mature“ koju je održao Branko Janjić te druga koju je održao Franjo Skoko na temu „Mala škola javnih nastupa“.

Nakon prigodnog programa organizirano je druženje Bernaysovaca s budućim studentima na kojemu su prisutni imali priliku dodatno doznati sve što ih zanima o Bernaysu.

Ako ste propustili Dan otvorenih vrata, na Bernays možete doći svakim radnim danom od 9 do 17 sati i doznati sve što vas zanima o studijima Komunikacija i PR-a te Poslovne ekonomije!

Datoteke
za preuzimanje

No items found.