Dobre vijesti za sve studente koji su ljubitelji lifestylea, luksuzne mode i kulture - BURO. je novi partner Bernaysa

Dobre vijesti za sve studente koji su ljubitelji lifestylea, luksuzne mode i kulture - BURO. je novi partner Bernaysa

12.5.2022

Inovativna digitalna destinacija, portal BURO., predstavlja spoj luksuzne mode, ljepote, lifestylea i kulture, a studenti Bernaysa će od ljeta moći sudjelovati u njihovom programu stručne prakse

Pročelnik Odjela za komunikacije Bernaysa dr. sc. Dejan Gluvačević i direktorica BURO.-a Antonija Pejković sklopili su Ugovor o partnerstvu. Sklapanjem navedene suradnje s jednim od najistaknutijih lifestyle portala u Hrvatskoj, ali i mnogo šire, Bernays upotpunjuje portfelj najveće mreže partnera koja ih u ovome trenutku broji čak više od 130. Tako će studenti Bernaysa svoje kreativne ideje i razmišljanja o trendy temama uskoro moći prenijeti publici na stranicama BURO.-a.

"Uzimanjem kadrova direktno s visokih učilišta te oblikovanjem njihovih znanja i vještina u svakodnevnoj praksi stvaramo nove generacije stručnjaka, što je, zapravo, i jedan od glavnih ciljeva ove suradnje", rekla je direktorica BURO.-a Antonija Pejković povodom potpisivanja ugovora.

Burza prakse otvara se uskoro, a obvezana stručna praksa u BURO.-u nakon ovog teksta i ne zvuči kao svaka akademska obaveza, zar ne?

wink

Datoteke
za preuzimanje

No items found.