Dobrodošli na Zagreb Advent Run!

Dobrodošli na Zagreb Advent Run!

9.12.2022

Ovogodišnji Zagreb Avent Run održat će se u nedjelju, 11. prosinca sa startom u 12 sati kod hotela Westin. Startni paket za najveseliju blagdansku utrku preuzmite na Bernaysu!

Konačno smo dočekali najljepši period u godini u kojem nam se već tradicionalno svake godine u Zagreb vraća najveselija i najšarenija blagdanska utrka!

Uz Bernaysove studente i nastavnike, središtem Zagreba protrčat će brojni rekreativni i profesionalni trkači i to s plemenitim ciljem - ove godine dio sredstava od kotizacija bit će doniran udruzi „Veliko srce malom srcu“ koja pomaže djeci s prirođenim srčanim greškama.

Organizatori utrke Zagreb Advent Run su Millenium promocija, vodeća agencija za integrirano tržišno komuniciranje u Hrvatskoj i Run Croatia, tvrtka za promociju sporta, zdravog načina života i pobjedničkog duha, a Bernays je ponosni sponzor.

Cilj utrke je osvijestiti javnost o važnosti tjelesne aktivnosti u sprječavanju i liječenju raznih bolesti. Stoga se svake godine u blagdansko vrijeme organizira ova zabavna i kostimirana utrka kojom se želi potaknuti građane na brigu o zdravlju i tjelesnu aktivnost tijekom cijele godine.

Budite i vi dio ove lijepe priče. Veselimo se zajedničkom druženju na zagrebačkim ulicama i zato ne zaboravite podići svoje startne pakete!

Gdje?

Edward Bernays University College (1. kat, dvorana 5), Ulica grada Vukovara 23, ulaz u zgradu iz ulice Florijana Andrašeca 20

Kada?

Petak, 9. prosinca od 8:00 do 20:00 i subota, 10. prosinca od 8:00 do 20:00

S obzirom na odličnu prometnu povezanost iz svih dijelova grada, dolazak je moguć tramvajskim linijama, automobilom ili trčeći.

Za one koji dolaze automobilom na raspolaganju je parking koji se proteže kroz cijelu Ulicu Florijana Andrašeca te se nalazi u drugoj parkirnoj zoni, a tramvajske linije u neposrednoj blizinu su: 3, 4, 5, 9, 12, 13, 14 i 17.

Za preuzimanje startnog paketa obavezno je predočenje osobnog dokumenta. Preuzimanje startnog paketa za drugu osobu moguće je isključivo uz predočenje osobnog dokumenta prijavljene osobe.

Za sva dodatna pitanja kontaktirajte organizatora:

Maja Šekoranja
m. 095 19 95 128
e. maja.sekoranja@mpr.hr
e. hello@zagrebadventrun.hr

Datoteke
za preuzimanje

No items found.