Doc. dr. sc. Romana Lekić odlazi u zasluženu mirovinu!

Doc. dr. sc. Romana Lekić odlazi u zasluženu mirovinu!

11.3.2024

Profesorica Lekić prva je Bernaysova zaposlenica koja odlazi u mirovinu. U ime svih djelatnika i studenata veliko hvala i sretno u novom životnom poglavlju.

Naša dugogodišnja profesorica i djelatnica doc. dr. sc. Romana Lekić, prof. struč. stud. nakon punih sedam godina provedenih na Bernaysu odlazi u zasluženu mirovinu. Romana je svoj angažman na Bernaysu započela u veljači 2017. godine te tijekom godina postala neizostavan dio Bernaysa.

Njezin doprinos Bernaysu iznimno je važan, budući da je bila idejna začetnica studija turizma na Bernaysu te je obnašala dužnost pročelnice Odjela za turizam te savjetnice dekana. Među studentima profesorica Lekić omiljena je ne samo zbog stručnosti, već i zbog njezina vedrog duha te zanimljivih priča iz povijesti, turizma i kulturne baštine Hrvatske i Hrvata. Terenske nastave s profesoricom Lekić postale su nezaboravno iskustvo za sve koji su na njima sudjelovali, a iz godine u godinu profesorica Lekić jedna je od najbolje ocijenjenih predavača od strane studenata na Veleučilištu. Stoga niti ne iznenađuje što su je mnogi studenti odabrali kao mentoricu svojih završnih i diplomskih radova.

Unatoč njezinu odlasku u mirovinu, radujemo se nastavku suradnje jer će profesorica Lekić i dalje dijeliti svoje bogato znanje i iskustvo sa studentima Bernaysa. Njezin doprinos obrazovanju ostaje trajan, a njezino naslijeđe bit će prisutno kroz buduće generacije studenata.

Želimo joj sreću u novom životnom poglavlju te se radujemo daljnjoj suradnji.

Datoteke
za preuzimanje

No items found.