Dr. sc. Kenan Crnkić regionalno poznati predavač, održao predavanje na Bernaysovoj Političkoj akademiji

Dr. sc. Kenan Crnkić regionalno poznati predavač, održao predavanje na Bernaysovoj Političkoj akademiji

15.12.2022

Sedmi modul Bernaysove Političke akademije održan je u subotu, 10. prosinca, a polaznici su slušali o strateškom liderstvu.

Doktor ekonomskih znanosti, dr. sc. Kenan Crnkić, međunarodno je prepoznati predavač o liderstvu i osobnom uspjehu. Njegova predavanja rasprodana su diljem Europe, ali i svijeta. Školovao se na brojnim sveučilištima u svijetu, a specijalističke studije završio je na prestižnoj Harvard Business School. Certificirani je trener i predavač prema metodologiji Johna Maxwella, profesor na katedri za biznis i menadžment na Sveučilištu Webster u Beču te predavač na našoj Političkoj akademiji. Polaznici su od ovog nadasve šarmantnog predavača i stručnjaka za leadership imali priliku učiti o novom modelu strateškog liderstva te kako utjecati na suradnike i birače kroz jačanje liderskih kompetencija i osobni razvoj.

Kenan, osim što je konzultant i coach te njegovu akademiju o životu, uspjehu i liderstvu pohađa veliki broj ljudi, autor je knjiga koje su postigle velike uspjehe. Knjige 7 tajni uspjeha, Pazi kojeg vuka hraniš i Nadživjeti život bestseleri su kako u regiji, tako i u svijetu. Kenan je jedini autor s ovih prostora koji se s engleskim izdanjem svojih knjiga pozicionirao na prvo mjesto u kategoriji motivacije i osobnog uspjeha na najvećoj svjetskoj platformi za prodaju knjiga Amazon.

Datoteke
za preuzimanje

No items found.