Dvoje diplomanata izvedbom himne Republike Hrvatske uveličali svečanu promociju Bernaysa

Dvoje diplomanata izvedbom himne Republike Hrvatske uveličali svečanu promociju Bernaysa

6.5.2022

Četvrtu svečanu dodjelu diploma prvostupnicima i stručnim specijalistima odnosa s javnošću i turizma otvorili su i uljepšali studenti Marina Žužić i Ivan Ljubičić

Mladi i perspektivni, talentirani studenti Bernaysa Marina Žužić i Ivan Ljubičić svojom su jedinstvenom izvedbom himne Republike Hrvatske bez daha ostavili prepunu LAUBU. U zagrebačkoj Kući za ljude i umjetnost više od 500 gostiju koji su zajedno s profesorima i osobljem Edward Bernays University Colleagea došli podržati dodjelu diploma i čestitati studentima na uspješnom završetku njihova akademska putovanja, vokalna izvedba Marine i Ivana, uz impresivnu pratnju klavijaturista Dominka Žagmeštera, potpuno je očarala.

Bernaysova studentica komunikacija Marina Žužić, pjevačica i autorica umjetničkog imena „MAREI“ himnu Lijepa naša domovino interpretirala je na jedinstven i autentičan način, a u izvedbi joj se pridružio i Ivan Ljubičić, poznatiji kao Ivano, mladi talentirani glazbenik i radijski voditelj. Na klavijaturama ih je vješto pratio Dominik Žagmešter.

Njihove zavidne vokalne sposobnosti i neupitni talent za glazbu, izvedbu himne podigli su sasvim novu razinu te su osim efektnog početka svečanosti, dodatno naglasili važnost trenutka i ceremoniju dodjele diploma prvostupnicima i stručnim specijalistima odnosa s javnošću i turizma, budućim praktičarima i stručnjacima koji će ne samo aktivno unaprjeđivati struku, već i postavljati trendove.

Našim diplomatima, među kojima su i mladi pjevači Marina i Ivan, čestitamo na svim akademskim postignućima i želimo puno uspjeha u poslovnom svijetu!

Datoteke
za preuzimanje

No items found.