EMBA in Strategic Communication: Nastavak predavanja na drugom modulu

EMBA in Strategic Communication: Nastavak predavanja na drugom modulu

14.5.2024

Robert Petković, doc. dr. sc. Petra Posedel Šimović i Barbara Slade Jagodić podijelili su svoje znanje i iskustvo s polaznicima EMBA programa

U sklopu EMBA in Strategic Communication programa na Bernaysu, istaknuti stručnjaci iz područja marketinga, digitalnog marketinga, analitike i statistike održali su predavanja u sklopu drugog modula - Strategic Digital Communication, kako bi polaznicima približili činjenice, metriku i razne podatke za donošenje strateških poslovnih odluka u skladu s ciljevima organizacije.

Jedan od najistaknutijih analitičara u regiji, Robert Petković i doc. dr. sc. Petra Posedel Šimović približili su proces korištenja podataka za donošenje odluka u sklopu predavanja pod nazivom Data Driven Decision Management. Naglasili su kako često pravilna implementacija procesa donošenja odluka vođenog podacima u konačnici dovodi do poboljšanja kako u financijskom tako i u smislu ukupne operativne učinkovitosti organizacije.

Riječ je također bila o naprednoj implementaciji Google Analyticsa pomoću Tag managera, Behavioral marketinga, online-offline integracije i SEO.

Stručnjakinja za digitalnu komunikaciju te implementaciju SEO optimizacije, Barbara Slade Jagodić polaznicima je približila dinamičan digitalni svijet i pružila znanja i vještine s kojima mogu bolje i uspješnije upravljati digitalnim komunikacijama.

EMBA in Strategic Communication prvi je executive program iz područja strateškog komuniciranja u Hrvatskoj i regiji, namijenjen je profesionalcima i praktičarima s višegodišnjim iskustvom u području komunikacijskog menadžmenta i tržišnih komunikacija koji se žele nadograditi i strukturirati stečene vještine, unaprijediti upravljačke procese i fokusirati se na stratešku razinu posla.

Datoteke
za preuzimanje

No items found.