Futsal ekipa Bernaysa osvojila UNISPORT ZG Futsal Kup, a imamo i najboljeg strijelca i najboljeg igrača

Futsal ekipa Bernaysa osvojila UNISPORT ZG Futsal Kup, a imamo i najboljeg strijelca i najboljeg igrača

3.4.2022

Bernays je u finalu izborio pobjedu nad ekipom Prirodoslovno-matematičkog fakulteta Sveučilišta u Zagrebu, a titule najboljeg igrača te najboljeg strijelca uzeli su Filip Novak i Josip Gorup

Rezultatom od 5 : 3 za Bernays završila je utakmica finala UNISPORT ZG Futsal Kupa koju su dečki igrali protiv Prirodoslovno-matematičkog fakulteta Sveučilišta u Zagrebu. Ekipa je briljirala od samih početaka natjecanja, a kako imamo najjači tim govori i da su Filip Novak i Josip Gorup proglašeni najboljim igračem te najboljim strijelcem Kupa. Kroz natjecanje je studente vodio trener Matija Đulvat, inače trener Futsala Dinamo. Čestitke dečkima!

U utorak i srijedu, 5. i 6. travnja 2022. Bernaysova futsal ekipa u zadarskom Športskom centru Višnjik igra dva završna kola kvalifikacija za državnu završnicu UniSport HR nacionalne Futsal lige protiv reprezentacija Sveučilišta u Osijeku i Veleučilišta u Vukovaru. Obje utakmice možete gledati na YouTube kanalu UNISPORT HR u utorak u 21:00 sati i u srijedu u 11:00 sati.

Jak tempo pratit će i subota, 9. travnja 2022. kada Bernays u zagrebačkoj SD Martinovka u 19:30 sati igra finale zagrebačke Unisport ZG futsal lige protiv Tehničkog veleučilišta u Zagrebu i bori se za prvaka Zagreba.

Pozivamo vas da u što većem broju dođete u SD Martinovka i glasnim navijanjem podržite našu futsal ekipu u lovu na svoju prvu tripletu! Svi koji neće biti u prilici doći na tribine, utakmicu će moći pratiti putem UniSport ZG YouTube kanala.

Želimo ekipi puno sreće u dolazećim utakmicama!

Datoteke
za preuzimanje

No items found.
kontakti