Gost iznenađenja na svečanoj promociji Bernaysa oduševio diplomante

Gost iznenađenja na svečanoj promociji Bernaysa oduševio diplomante

6.5.2022

Četvrtu svečanu promociju u zagrebačkoj LAUBI uljepšao je Matija Cvek, popularni pjevač i tekstopisac

Dodjelu diploma koje je u LAUBI primilo gotovo više od 100 ovogodišnjih Bernaysovih diplomanata, prvostupnika i stručnih specijalista odnosa s javnošću i turizma, uljepšala je i glazbena izvedba Matije Cveka, mladog i talentiranog Zagrepčanina, jednog od najboljih vokalnih izvođača i najpopularnijih imena pop glazbe u Hrvatskoj.

Svoje je impresivne vokalne mogućnosti Matija Cvek pokazao i na pozornici LAUBE, otpjevavši svoje poznate hitove „Ptice“ i „Trebaš li me“ ispred više od 500 gostiju koji su došli čestitati novopečenim stručnjacima za odnose s javnošću i turizam i tako zaokružio četvrtu svečanu ceremoniju dodjele diploma.

Dobro poznat kao vrhunski pjevač, Matija Cvek domaću, ali i regionalnu publiku, već niz godina osvaja autentičnim glasom i zvučnim hitovima. Pažnju privlači kvalitetnim live nastupima, ali i inspirativnim tekstovima pjesama baš poput onog u pjesmi „Ptice“ koju je kritika ocijenila kao njegovu najemotivniju pjesmu do tada. Tekst za pjesmu „Trebaš li me“ napisao je zajedno sa Zvonimirom Husnjakom, domaćoj publici poznatijim kao z++, a duet u originalu izvodi s mladom pjevačicom u usponu Eni Jurišić.

Našim prvostupnicima i stručnim specijalistima odnosa s javnošću čestitamo na završenom važnom poglavlju njihova akademska života i želimo im puno uspjeha u daljnjem usavršavanju i ulasku u poslovni svijet!

Datoteke
za preuzimanje

No items found.