Konstituiran Studentski zbor: izabrani predsjednik, zamjenica i predstavnici studenata u tijelima Bernaysa

Konstituiran Studentski zbor: izabrani predsjednik, zamjenica i predstavnici studenata u tijelima Bernaysa

19.1.2023

Student diplomskog studija komunikacija Lovro Matković izabran je za predsjednika, a studentica diplomskog studija turizma Lana Širac za zamjenicu predsjednika Studentskog zbora Bernaysa

U srijedu, 18. siječnja 2022. održana je konstituirajuća sjednica Studentskog zbora Veleučilišta Bernays na kojoj su studentski predstavnici izabrani na nove dužnosti. Tako je Lovro Matković, inače, student diplomskog studija Upravljanje odnosima s javnošću, izabran za predsjednika Studentskog zbora. Matković je ulogu predsjednika preuzeo od svog prethodnika Filipa Marinovića.

Za zamjenicu predsjednika Studentskog zbora izabrana je Lana Širac, studentica diplomskog studija Upravljanje doživljajem u turizmu. Predsjednik Matković izabran je i za predstavnika studenata u Vijeće veleučilišta dok je za zamjenicu izabrana Nina Fakin, studentica diplomskog studija Upravljanje odnosima s javnošću.

Za Studentskog pravobranitelja reizabran je Lino Milun (komunikacije), dok je u Povjerenstvo za osiguravanje kvalitete izabrana Lana Širac (Turizam). Julija Sliško (Turizam) i Lila Letizia Bajić (Komunikacije) izabrane su u Etičko povjerenstvo kao predstavnici studenata. Za predstavnika studenata u Knjižničnom odboru Veleučilišta Edward Bernays izabran je Mladen Hren (Komunikacije).

Novom vodstvu Studentskog zbora, predstavnicima studenata i svim drugim studentima koji su izabrani na dužnosti želimo mnogo uspjeha u radu! 

Datoteke
za preuzimanje

No items found.