Kreću upisi u Content Creator Academy: novi program za kreatore digitalnih sadržaja

Kreću upisi u Content Creator Academy: novi program za kreatore digitalnih sadržaja

24.10.2022

Content Creator Academy je program iz područja influencer marketinga, digitalne komunikacije i društvenih mreža čiji je program kreiralo 20 predavača, kreatora sadržaja i vrhunskih stručnjaka za komunikacije.

U nastojanju da budućim polaznicima Akademije ponudimo inovativne cjeloživotne programe, Bernays Influencer Academy je doživjela digitalnu revoluciju i postala Content Creator Academy – Akademija koja stvara relevantne kreatore svih vrsta digitalnih sadržaja i omogućuje im da publici na digitalnim platformama ponude zanimljiv, zabavan kreativan sadržaj!

Novi sadržaj za poslovne ljude

Ali to nije sve! Content Creator Academy od sada osim tehničkih kompetencija poput snimanja i obrade fotografija i video sadržaja, copywritinga, donosi pojačane sadržaje koji dodatno jačaju business kompetencije polaznika te je prilagođena kreatorima sadržaja koji u ime tvrtki i brendova komuniciraju s poslovnom zajednicom. Polaznici tako imaju priliku doznati i kako izgraditi kvalitetan i uzajaman odnos između kreatora sadržaja i klijenta, kako ostvariti inicijalni poslovni kontakt, kako koristiti LinkedIN za ostvarivanje poslovne suradnje, predlagati poslovnu suradnju na području influencer marketinga, rješavati izazove u poslovnim odnosima i zaključenju suradnje.

Content Creator Academy polaznicima omogućuje da iz prve ruke kroz devet zanimljivih modula u ukupnom trajanju 72 sata kroz tri mjeseca praktičnih predavanja i od 20+ predavača uče o aktualnim trendovima u digitalnom svijetu, ali im dati i mogućnost da od predavača dobiju alate i znanja koja će moći odmah početi primjenjivati u svakodnevnom radu.

Bez obzira jesu li vam digitalne platforme i društvene mreže posao ili hobi, na Content Creator Academy proći ćemo kroz sve važne segmente u procesu kreiranja sadržaja, kreativnog pisanja za digitalne platforme i društvene mreže do poslovnog pristupa digitalnom marketingu i vođenju digitalnih projekata.

Bogatom programu najviše doprinose imena predavača i gledajući po broju pratitelja, moglo bi se reći kako su "teški" gotovo polovicu hrvatskog stanovništva. Među tim imenima nalazi se ono travel i lifestyle influencerice Andree Trgovčevič, poznatih televizijskih voditeljica i influencerica Marijane Batinić i Doris Pinčić, travel bloggera i avanturista Kristijana Iličića, poznatog tiktokera Sandija (Pego) Hadžića, profesionalne fotografkinje Petre (Ria) Perkov, modnih influencerica Paule Sik i  Rite Rumore, a među predavačima je i LinkedIN trenerica Maja Krištafor te digital marketing specijalistica Ivana Bilić.

Program je prilagođen radnim obavezama polaznika zbog čega se predavanja održavaju tijekom tjedna u večernjim satima te izvanredno subotom u prijepodnevnim satima.

Sadržaj i trajanje:

9 modula, 72 sata, 3 mjeseca

Predviđeni početak programa:

25. studenog 2022. (program s izvođenjem kreće nakon upisanih 15 polaznika).

Izvođenje programa:

Uživo i online (uz snimanje predavanja i mogućnost naknadnog pregledavanja snimki)

Raspored predavanja:

Ovisno o modulu - od ponedjeljka do petka (17:00 – 20:15); izvanredno subotom (9:00 – 12:15)

Više o Content Creator Academy pročitaj ovdje.

Prijavi se ovdje.

Datoteke
za preuzimanje

No items found.