Nova obrazovna perspektiva za komunikacijsku industriju: pokrenuli smo EMBA in Strategic Communication

Nova obrazovna perspektiva za komunikacijsku industriju: pokrenuli smo EMBA in Strategic Communication

31.3.2023

Specijalizirani executive program u trajanju 12 mjeseci namijenjen je komunikacijskim stručnjacima s najmanje pet godina iskustva u upravljanju komunikacijskim projektima.

Riječ je o executive programu prilagođenom zaposlenim osobama, koji će komunikacijskom tržištu otvoriti novu obrazovnu perspektivu te komunikacijskim praktičarima, koji nemaju vremena uložiti četiri godine u višegodišnje formalno, poslijediplomsko obrazovanje ili doktorske studije, omogućiti dodatnu specijalizaciju.

EMBA in Strategic Communication je prvi program u Hrvatskoj sa ovakvim visoko i usko specijaliziranim sadržajem u području strateškog komuniciranja. Sadržaj u trajanju 240+ sati, raspoređenih kroz 15 interaktivnih predmeta, iznijet će preko 30 renomiranih stranih stručnjaka i predavača u kombinaciji s vrhunskim domaćim menadžerima i profesorima.

Fokus EMBA programa je na razvoju sposobnosti rješavanja poslovnih izazova iz područja komunikacije i upravljanja, odnosno izgradnji i unaprjeđenju profesionalnih kompetencija za preuzimanje upravljačkih uloga najviše razine u organizacijama, industrijama ili uredima u sektoru komunikacija.

Prijave na program su u tijeku, a prijaviti se možete putem online obrasca.

Početak programa predviđen je u jesen 2023.

Upisna dokumentacija se može predati skenirana na adresu: emba@bernays.hr ili donijeti osobno u Studentsku referadu Veleučilišta Edward Bernays na adresu Ulica grada Vukovara 23.

Datoteke
za preuzimanje

No items found.