Održana četvrta svečana promocija Bernaysa u prepunoj LAUBI

Održana četvrta svečana promocija Bernaysa u prepunoj LAUBI

6.5.2022

U Kući za ljude i umjetnost, zagrebačkoj LAUBI, više od 100 prvostupnika i stručnih specijalista odnosa s javnošću i turizma primili su svoje diplome.

Na četvrtoj svečanoj promociji Bernaysa, još je jedna generacija studenata uspješno završila jedno poglavlje svog akademskog obrazovanja i zasluženim diplomama okrunila svoje studiranje na Bernaysu.

U poznatoj zagrebačkoj umjetničkoj galeriji, na dodjeli diploma i proslavi akademske izvrsnosti gotovo stotinu diplomanata koji su završetkom svih svojih studentskih obaveza postali prvostupnici i stručni specijalisti odnosa s javnošću i turizma, bili su zamjenica predsjednika Upravnog vijeća Marija Šimić, dekan Bernaysa doc. dr. sc. Damir Jugo, prodekan za nastavu mr. sc. Zdeslav Milas, prodekan za strateške projekte Ivan Pakozid, dipl. nov. i glavna tajnica Tomislavka Ivanda.

Na dodjeli su se okupili i brojni drugi profesori i nastavno osoblje Bernaysa, a voditelji svečanosti bili su Ida Prester i  Ivan Vrdoljajk. Više od 500 dragih gostiju svojim su dolaskom uveličali svečanu promociju u LAUBI i službeni završetak jednog od najvažnijih dijelova života svih studenata.

Zamjenica predsjednika Upravnog vijeća Marija Šimić i dekan Bernaysa doc. dr. sc. Damir Jugo, prof. v. š. poticajnim su riječima i prigodnim govorom otvorili programi i pozdravili okupljene.

Čestitali su studentima na svim akademskim postignućima i uspjesima, ali i naglasili da su studenti na Bernaysu zahvaljujući brojnim prilikama za stručne prakse koje im studijski program Bernaysa nudi, još za vrijeme studiranja započeli svoj poslovni put. Diplomanti su tako imali priliku okušati se u radu različitih agencija, ali i brojnih drugih institucija i kompanija koje nude priliku za usavršavanje praktičnih vještina odnosa s javnošću i turizma pa su danas, nakon svečane ceremonije, potpuno spremni za tržište rada i zahtjevne poslovne utakmice koje ih čekaju.

Stoga je dekan doc. dr. sc. Damir Jugo diplomatima poručio: „Nemojte dopustiti da vam nitko kaže da nećete uspjeti i da nešto nije moguće! Budite uvijek svjesni svojih vještina i sposobnosti te budite sigurni da ćete svoje karijere moći uspješno i s ponosom graditi uz Bernaysovu diplomu“.

Našim diplomatima čestitamo i ne sumnjamo da će briljirati gdje god da odluče nastaviti graditi svoju profesionalnu karijeru!  

Datoteke
za preuzimanje

No items found.
kontakti