Održana proširena sjednica Bernaysovog Stručnog vijeća i Studentskog zbora

Održana proširena sjednica Bernaysovog Stručnog vijeća i Studentskog zbora

27.9.2022

Studenti su uz vodstvo dekana imali priliku vidjeti kako napreduje uređenje novih prostorija Bernaysa

Uoči početka desete akademske godine na Bernaysu, održana je proširena sjednica Bernaysovog Stručnog vijeća i predstavnika Studentskog zbora na kojoj se raspravljalo o više točaka dnevnog reda s posebnim naglaskom na tehničku reviziju studijskih programa koja je provedena za nadolazeću akademsku godinu, novi akademski kalendar i dovršetak radova na novim prostorijama Bernaysa na novoj adresi u Ulici grada Vukovara 23.

Predstavnici studenata svih godina Stručnom vijeću su iznijeli svoja zapažanja i konstruktivne prijedloge kako bi se sustav obrazovanja na Bernaysu mogao dodatno unaprijediti, te su predložili brojne aktivnosti uz pomoć kojih bi studenti bili što zadovoljniji s nastavom u novoj akademskoj godini.

Sjednica je završila zajedničkim obilaskom novih Bernaysovih prostorija koje se protežu na dva kata i na površini od gotovo 1500 četvornih metara među kojima se nalazi i jedanaest predavaonica, prostorije za druženje studenata, knjižnica, IT laboratorij i još pokoje iznenađenje za studente koje će otkriti po dolasku na prvi dan nastave.

Datoteke
za preuzimanje

No items found.
Klikom na “Prihvati sve kolačiće” pristajete na pohranjivanje kolačića na vaš uređaj radi poboljšanja navigacije web-mjesta, analize korištenja web-mjesta i pomoći u našim marketinškim naporima. Pogledajte našu  Politiku privatnosti za više informacija.