Organizacijske vještine su ti u malom prstu? Postani dio HURA-ina tima!

Organizacijske vještine su ti u malom prstu? Postani dio HURA-ina tima!

7.6.2022

Ako si apsolvent/ica s viškom vremena, imaš studentska prava, pedantna si i organizirana osoba te se vidiš u komunikacijskoj behind-the-scenes akciji – pridruži se HURA-i kao Project Assistant (M/Ž)!

Ljeto je vrijeme za planiranje i realizaciju izvrsnih projekata, a HURA je u potrazi za osobom koja bi postala dio njihovog veselog i radišnog tima u ulozi Project Assistanta. Ako si apsolvent ili apsolventica, imaš studentska prava te se smatraš pismenom, pedantnom i odgovornom osobom, čitaj dalje jer možda baš tebe čeka krovna organizacija agencija za tržišno komuniciranje.

Važno im je da imaš oko za detalje, smisao za organizaciju te da voliš timski rad. Posao uključuje pomoć i potporu u organizaciji raznih HURA-inih projekata – svega onoga što se događa iza kulisa kvalitetnih, uspješnih i zanimljivih inicijativa za komunikacijsku industriju – od tablica i logistike do komunikacije unutar tima, ali i izvan njega.

U HURA-i možeš očekivati rad u jednom od najljepših ureda u Hrvatskoj, redovnu plaću svakog prvog u mjesecu, satnicu od 30 kn/h, potencijalne bonuse za dobre radne rezultate, pozitivnu radnu atmosferu, mogućnost stvaranja kontakata u komunikacijskoj industriji, priliku za učenje i profesionalni razvoj. A ako si kliknemo nakon što se bolje upoznamo, možda i nastavak suradnje.

Ako smo te zainteresirali, javi nam se na hura@hura.hr sa svojim životopisom i motivacijskim pismom do 10. lipnja 2022. Čekamo te!

Više o HURA-i:

Organiziramo Dane komunikacija, nominirane među najbolje svjetske evente, i edukacije u vrijednosti od pola milijuna kuna godišnje, nagrađujemo najbolje na prestižnim natjecanjima, širimo utjecaj lobiranjem za interese struke, povezujemo se radi osnaživanja članica i jačamo ugled šireći dobar glas u medijima. Više o našim projektima ovdje.

Datoteke
za preuzimanje

No items found.