Otvorene prijave za ovogodišnju Studentsku konferenciju Hrvatske udruge za odnose s javnošću

Otvorene prijave za ovogodišnju Studentsku konferenciju Hrvatske udruge za odnose s javnošću

28.12.2022

Osma studentska, godišnja konferencija pod nazivom „Neki novi klinci“ održat će se u petak, 2. prosinca 2022. godine u velikoj dvorani Sveučilišta VERN' (Palmotićeva ulica 82/1, Zagreb).

Nakon što smo na prošlogodišnjoj konferenciji saznali tko je nova generacija koja sve bržim korakom stiže na tržište rada, što ih sve čeka u budućnosti i kako se njihovi budući poslodavci već sada prilagođavaju njihovim vrijednostima, Studentska sekcija i ove je godine osmislila niz predavanja i panel rasprava, ove godine, s fokusom na vještine i znanja koja su potrebna za uspjeh u svijetu koji se brzo mijenja.

Istaknuti komunikacijski stručnjaci podijelit će svoje priče o uspjehu i pronaći zajednički nazivnik odnosa s javnošću, medija, umjetne inteligencije i srodnih disciplina. Novost je i radionica pod vodstvom psihologinje Nikoline Dubravac s koje će studenti ponijeti učinkovite savjete kako se nositi sa stresom i spriječiti sve češće prisutan burnout.

U sklopu Studentske konferencije, bit će dodijeljena studentska nagrada Mlada nada koja se tradicionalno dodjeljuje jednom godišnje u četiri kategorije - za najbolji seminarski, završni i diplomski rad te komunikacijski plan.

Broj sudionika je ograničen, stoga pozivamo sve zainteresirane da svoje mjesto osiguraju na vrijeme prijavom na poveznici. Detalje programa pratite na društvenim mrežama i internetskoj stranici HUOJ-a.

Datoteke
za preuzimanje

No items found.