Otvorite vrata Bernaysa!

Otvorite vrata Bernaysa!

10.5.2024

Sve što želiš pitati i znati o Bernaysu otkrij na Danu otvorenih vrata u utorak 21. svibnja 2024. od 16 sati. Kreiraj svoju budućnost s nama!

Posjeti nas na Danu otvorenih vrata Veleučilišta Edward Bernays, u utorak 21. svibnja 2024. od 16 do 18 sati na adresi Ulica grada Vukovara 23 u Zagrebu.

U opuštenoj atmosferi možeš istražiti naše prostore, upoznati buduće kolege i profesore, saznati više o studijima koje ti nudimo, ali i uzeti pokoje iznenađenje. To nije sve, otkrit ćemo ti tajnu kako preživjeti stres zbog državne mature.

Otvaramo ti vrata u dinamični svijet studija Komunikacija i PR-a te Poslovne ekonomije, odnosno komunikacijskog menadžmenta, upravljanja komunikacijama, odnosa s javnošću, poslovne ekonomije, menadžmenta u turizmu, menadžmenta u sportu, međunarodnog menadžmenta, menadžmenta održivog razvoja, a ukoliko želiš postati poslovni lider i moderni menadžer tu je i studij vodstva i menadžmenta. Bilo koji odabir vodi te u dinamično okruženje i osigurava atraktivno zanimanje.

Utorak 21. svibnja je dan kada su na Bernaysu, kao i svaki dan otvorena baš sva vrata, nudeći ti pristup informacijama, znanju, inovacijama i kreativnosti.

Prihvaćaš li ponudu?

PRIJAVI SE i uvjeri zašto je Bernays sinonim za obrazovanje!

Datoteke
za preuzimanje

No items found.