Panel rasprava "Položaj mladih u politici" u organizaciji Političke akademije

Panel rasprava "Položaj mladih u politici" u organizaciji Političke akademije

26.4.2022

Panel rasprava održava se u okviru svečane dodjele certifikata polaznicima prve generacije Političke akademije Bernaysa, a koji su prošli kroz deset modula edukacije za uspješnije političko djelovanje

Svečana dodjela certifikata i panel rasprava održat će se u četvrtak, 28. travnja 2022. s početkom u 16.30 sati u Dvorani 1C na Bernaysu. Sudionici panel rasprave bit će gradonačelnik Grada Svete Nedjelje i saborski zastupnik Dario Zurovec, ministar pravosuđa i uprave dr. sc. Ivan Malenica, zastupnica u Hrvatskom saboru mr. sc. Mirela Ahmetović te zastupnik u Hrvatskom saboru dr. sc. Božo Petrov. Panel će moderirati dugogodišnji političar dr. sc. Damir Jelić.

Politička akademija Edward Bernays University Collegea interdisciplinarni je program cjeloživotnog obrazovanja namijenjen akterima političkog života Republike Hrvatske koji u njemu participiraju na različitim razinama. Polaznici Akademije se upoznaju s ključnim alatima za upravljanje političkim procesima, ali i alatima koji imaju utjecaja na stavove i opredjeljenja, dok predavači dolaze iz različitih političkih opcija, a dio njih imaju i značajno iskustvo u analiziranju hrvatske političke scene.

Program Akademije važan je ne samo za unaprjeđenje političkog života u Hrvatskoj, već i za poticanje interesa za politiku kod pripadnika mlađih generacija.

Datoteke
za preuzimanje

No items found.