Ponosni smo na akademsku suradnju Bernaysa i MNK Futsal Dinamo

Ponosni smo na akademsku suradnju Bernaysa i MNK Futsal Dinamo

15.7.2022

Od 2018. godine ponosni smo akademski sponzor, a od 2021. godine i Plavi prijatelj prvoligaškog kluba Futsal Dinamo s kojim uspješno razvijamo akademsko i sportsko partnerstvo na zadovoljstvo naših studenata.

Ovakva suradnja profesionalnog sportskog kluba i Bernaysa osigurava prilagođen pristup juniorima koji su na prelasku u seniorsku momčad i kojima je važno da upisom na studij ne gube mogućnost treniranja i napredovanja u vlastitom klubu.

„Suradnja sa Bernaysom je vrlo bitna za Futsal Dinamo jer mi ne odgajamo samo najbolje igrače nego želimo odgajati i školovane ljude koji uz sportsku imaju i životnu perspektivu, a Bernays je to prepoznao. Naša škola futsala teži izvrsnosti u svom radu i zajednička suradnja je samo potvrda toga. Još nas čeka puno lijepih zajedničkih trenutaka“ – Matija Đulvat, trener Futsal Dinama i Bernaysa.

Bernaysovi predstavnici imali su priliku sudjelovati na drugoj donatorskoj večeri u sklopu akcije Plavi prijatelj MNK Futsal Dinamo. U sjajnom ambijentu Pivane 1892 Zagrebačke pivovare družili su se s Plavim prijateljima kluba te upravom i igračima Futsal Dinama. Naime, Futsal Dinamo je prije dvije godine pokrenuo akciju „Plavi prijatelji“ kako bi postao potpuno samoodrživ Klub, neovisan o vanjskim utjecajima, prirodnim katastrofama, pandemijama, ekonomskim krizama i mogućnostima tvrtki da financijski podrže njegovu sportsku priču.

“Plavi prijatelji su iznimno bitni za naš klub, za Futsal Dinamo. Oni su jako bitan dio u procesu izgradnje kluba na koji svi možemo biti ponosni. Naravno da su nam i sponzori jako bitni u cijeloj priči, ali najveći ponos nam je okupiti što veći broj Plavih prijatelja” - predsjednik Futsal Dinama, dr. Nikola Milojević:

Nakon kratkog uvoda, predsjednik kluba se u svom govoru osvrnuo i na sljedeću sezonu te na jedan vrlo važan segment Futsal Dinama. “Radimo jako puno na Školi futsala, na našoj djeci. Posebno su nam bitni jer ćemo uz njihovu pomoć izgraditi stabilan i jak klub za puno narednih godina. Radimo također na nečem velikom, nadam se da će Plavim prijateljima biti jako drago kad vide rezultate našeg rada. Slažemo ekipu za novu sezonu na koju ćete biti ponosni. Radimo metodički, pametno i odmjereno” – dr. Milojević.

Poslije govora Plavi prijatelji su pogledali su kratki film o genezi Futsal Dinama koji je obuhvatio najvažnije, pa i najemotivnije trenutke povijesti kluba.

Hvala MNK Futsal Dinamo na izvrsnoj suradnji koju sa zadovoljstvom nastavljamo i u idućoj sezoni!

Preuzmi foto galeriju na poveznici.

Datoteke
za preuzimanje

No items found.