Postani Mlada nada HUOJ-a – prijavi se na natječaj!

Postani Mlada nada HUOJ-a – prijavi se na natječaj!

6.9.2023

Natječaj je otvoren do 29. rujna 2023. godine do 12 sati te se na njega mogu prijaviti samostalni radovi, radovi pisani u timu i radovi realizirani u akademskoj godini 2022./2023. u četiri kategorije

Hrvatska udruga za odnose s javnošću (HUOJ) dodjeljuje studentsku nagradu Mlada nada koja je svojevrsno priznanje strukovne udruge za pokazano znanje, izvrsnosti i zalaganje studenata visokih učilišta. Cilj nagrade je promicanje izvrsnosti među studentima te njihovo motiviranje za stjecanje novih znanja i vještina u području odnosa s javnošću.


Prijaviti se mogu samostalni radovi ili radovi pisani u timu (za kategorije 1. i 3.) i radovi realizirani u akademskoj godini 2022./2023. u četiri kategorije:


• Studentska nagrada HUOJ-a za seminarski rad
• Studentska nagrada HUOJ-a za diplomski rad
• Studentska nagrada HUOJ-a za komunikacijski plan
• Studentska nagrada HUOJ-a za završni rad


Svaku pristiglu prijavu razmatra peteročlani stručni žiri HUOJ-a te ju ocjenjuje prema kriterijima za ocjenjivanje: stručnost i ozbiljnost pristupu, strukturiranost i preglednost, pismenost i izražavanje te kreativnost i inovativnost.


Rok za prijavu radova je 29. rujna 2023. u 12 sati, a da bi prijava bila valjana potrebno je, uz rad koji se prijavljuje, dostaviti ispunjen obrazac osobnih podataka, Prijavnicu za prijavu projekta, Izjavu o vjerodostojnosti podataka u prijavi i Potvrdu mentora o autentičnosti rada na adresu info@huoj.hr. Sve obrasce i više informacija možete pronaći na poveznici.


Svečana dodjela za najbolje od najboljih


Svečana dodjela studentskih nagrada predviđena je za drugi tjedan u studenom 2023. godine te će biti dodijeljena u sklopu godišnje Studentske konferencije, a o točnom vremenu i mjestu dodjele prijavitelji će biti naknadno obaviješteni.


Bernays potiče svoje studente da se odvaže i prijave svoje radove za ovu prestižnu studentsku nagradu. Podsjetimo, prošle godine su čak dvoje Bernaysovih studenata osvojili nagrade, Ivan Nikolić nagrađen je za najbolji diplomski rad, dok je Ana Knezović dobila posebno priznanje za svoj seminarski rad.

Datoteke
za preuzimanje

No items found.