Prijavite se na studentsko natjecanje L'Oréal Brandstorm 2023 i osvojite tri mjeseca plaćene prakse u Parizu!

Prijavite se na studentsko natjecanje L'Oréal Brandstorm 2023 i osvojite tri mjeseca plaćene prakse u Parizu!

8.2.2023

Imaš ideju, skupi tim od tri osobe, prijavite se, sprovedite ideju u djelo, usput ćete se zabaviti i naučiti puno novih, korisnih vještina – a glavna nagrada je neodoljiva

L'Oréal Brandstorm jedno je od najvećih međunarodnih studentskih natjecanja koje već preko 30 godina studentima širom svijeta pruža mogućnost da izraze svoje talente i inovativnost, usvoje nova znanja i dobiju priliku povezati se s kompanijom. Na natjecanju mogu sudjelovati mladi do 30 godina, studenti okupljeni u timove od po troje, koji će pokušati osmisliti kreativno rješenje za jedan od stvarnih izazova u poslovanju pojedinog branda ili L'Oréal Grupe.

Ovogodišnji zadatak je kreiranje rješenja koja bi unaprijedila upotrebu tehnologije u kozmetičkoj industriji - CRACK THE NEW CODES OF BEAUTY (AI, AR, VR, Metaverse). Studenti mogu osmisliti novi proizvod, uslugu, aplikaciju, rješenje problema, poslovni plan ili sl. koji bi, osnažen novim tehnologijama poput proširene i virtualne stvarnosti, gaminga, umjetne inteligencije i Metaverse (plus NFT i Digital Collectibles) unaprijedio L'Oréalovo poslovanje.

Osim što imate priliku biti dio najvećeg studentskog međunarodnog natjecanja, koje je samo prošle godine okupilo više od 83 000 studenata i profesionalaca, tijekom samog natjecanja omogućeno je i mentorstvo L'Oréalovih stručnjaka, od kojih možete naučiti brojne vještine i trikove u poslovanju.

Nakon osmišljavanja projektne ideje te prezentiranja iste L'Oréalovom stručnom žiriju, pobjednički tim na razini regije (Hrvatska i Srbija) dobit će priliku svoju ideju prezentirati te boriti se za glavnu nagradu: tromjesečnu plaćenu praksu u L'Oréalovom sjedištu u Parizu, uz pokrivene troškove boravka. Na internacionalnom polufinalu i finalu ideje ćete prezentirati izravno najboljim L'Oréalovim menadžerima.

Iz L'Oréala poručuju kako žele da u svojim idejama budete inovativni, hrabri ponuditi nešto nesvakidašnje s uključenim najnovijim tehnologijama, ali i da budete odgovorni i svjesni utjecaja koje će vaš projekt imati na planet.

Prijavite se do 3. ožujka 2023. godine putem online platforme L'Oréal Brandstorm i ne propustite priliku za usavršavanje, učenje i zabavu!

Datoteke
za preuzimanje

No items found.