Prijavite se na studentsko natjecanje L'Oréal Brandstorm 2024 i osvojite tri mjeseca plaćene prakse u Parizu!

Prijavite se na studentsko natjecanje L'Oréal Brandstorm 2024 i osvojite tri mjeseca plaćene prakse u Parizu!

16.2.2024

Okupite tim od tri osobe, prijavite se na jedno od najvećih međunarodnih studentskih natjecanja te osvojite tri mjeseca prakse u L'Oréalovom sjedištu u Parizu

L'Oréal Brandstorm jedno je od najvećih međunarodnih studentskih natjecanja koje već preko 30 godina studentima širom svijeta pruža priliku da izraze svoje talente i inovativnost, usvoje nova znanja i dobiju priliku povezati se s kompanijom. Natjecanje okuplja brojne studente iz cijelog svijeta pa tako i naše regije, koji organizirani u timove od troje pokušavaju osmisliti kreativno rješenje za jedan od stvarnih izazova pojedinog branda ili L'Oréal Grupe.

Ovogodišnji zadatak je kreiranje rješenja koja bi unaprijedila upotrebu tehnologije u svijetu profesionalne njege kose. Studenti mogu osmisliti nove proizvode, usluge, poslovne planove, aplikacije ili sl., koji bi unaprijedili poslovanje i korisničko iskustvo.

Pobjednički tim na razini regije (Hrvatska i Srbija) dobit će priliku natjecat se u finalu koje će se održati u Londonu, gdje će se boriti za glavnu nagradu: tromjesečnu plaćenu praksu u L'Oréalovom sjedištu u Parizu, uz pokrivene troškove boravka.

Pridružite se jednom od najvećih međunarodnih studentskih natjecanja, gdje ćete imati priliku izraziti svoju inovativnost i talent, usvojiti nova znanja te iskusiti kulturu i rad kompanije.

Prijavite se u timu do tri osobe do 25. travnja 2024. godine putem online platforme L'Oréal Brandstorm i ne propustite priliku za usavršavanje, učenje i zabavu!

Datoteke
za preuzimanje

No items found.