Prilika za studente na Danima komunikacija

Prilika za studente na Danima komunikacija

30.3.2023

Za sve redovne studente do 25 godina osigurana je posebna cijena kotizacije za sudjelovanje na najvećem nacionalnom festivalu tržišnih komunikacija.

Dupkom pune festivalske dvorane, kvalitetne i aktualne teme, globalni lideri te punjenje kreativnih baterija u proljetnom ambijentu rovinjskoga hotela Lone među domaćim liderima iz svijeta tržišnih komunikacija – u punom su jeku pripreme za nove Dane komunikacija, koji će u svom devetom izdanju od 20. do 23. travnja okupiti nekoliko tisuća sudionika.

Za  redovne studente do 25 godina osigurana je posebna cijena kotizacije u iznosu od 30 EUR + PDV, a svi zainteresirani studenti slobodni su prijavi se  putem registracijskog obrasca.

Studentska kotizacija uključuje streaming predavanja iz glavne dvorane, mogućnost povezivanja s vodećim ljudima industrije, organizirane diskusije, panele i  ulazak u party zonu festivala. Studentska kotizacija ne uključuje ulaz u glavnu dvoranu.

Objavljen je i nestrpljivo iščekivani raspored Dana komunikacija. Nakon Edwarda Snowdena, koji će se sudionicima festivala DK2023 pridružiti videolinkom na desetu obljetnicu od razotkrivanja sustava masovnog nadzora koji je šokirao svijet; evanđelista, vizionara i rock-zvijezde tehnološkoga svijeta Jamesa Whittakera; Munise Can, strateške stručnjakinje i direktorice Highsnobietyja koja brendovima pomaže zacrtati put do sigurnog uspjeha; vodećeg kreativca dalekog Japana Toshihika Tanabea; svjetskog autoriteta za sextech Bryony Cole; vodećeg futurista za kreativne tehnologije Iana Beacrafta powered by Hrvatski Telekom; Main Monka Media.Monksa, najveće globalne platforme za digitalnu produkciju, Victora Knaapa; Roryja Sutherlanda, jednoga od najoriginalnijih mislilaca u oglašivačkoj sferi, a i šire, te globalnog kreativnog direktora Ogilvya; Oprine IT djevojke i autorice bestsellera koja rasprodaje turneje diljem svijeta Kristine Kuzmič powered by Priceless.com; nadrealističkog redateljskog dvojca Vallée Duhamel; domaćeg filozofa svjetskog glasa Srećka Horvata; te pionira oglašavanja sa svrhom Thomasa Kolstera powered by ENNA, ne staju najave drugih zanimljivih sudionika ovog popularnog trodnevnog festivala.

Više informacija o Danima komunikacija – koji, po svemu sudeći, ni ove godine neće razočarati – dostupne su na www.danikomunikacija.com.

Datoteke
za preuzimanje

No items found.
kontakti