Prva generacija EMBA in Strategic Communication programa započela s nastavom

Prva generacija EMBA in Strategic Communication programa započela s nastavom

11.11.2023

Specijalizirani executive program u trajanju od 12 mjeseci namijenjen iskusnim komunikacijskim stručnjacima

Započelo je izvođenje nastave za prvu generaciju polaznika programa EMBA in Strategic Communication na Veleučilištu Edward Bernays, prvog executive programa iz područja strateškog komuniciranja u Hrvatskoj i regiji kojega izvode neka od najvećih imena svjetske komunikacijske struke.


Program EMBA in Strategic Communication se izvodi u tri obavezna modula, koji kroz 12 predmeta obrađuju područje strateškog komuniciranja, strateškog digitalnog komuniciranja te strateškog vodstva i menadžmenta, dok u četvrtom modulu polaznici biraju dodatna tri izborna predmeta iz područja koja pokrivaju obavezni moduli.


Nastava je započela izvođenjem modula u području strateškog komuniciranja, predavanjem prof. dr. sc. Dejana Verčiča, pročelnika Odjela za marketing i odnose s javnošću Fakulteta za društvene znanosti Sveučilišta u Ljubljani te suosnivača i partnera u agenciji Herman&partnerji.


Dobrodošlicu prvoj generaciji polaznika iskazao je dekan Veleučilišta Edward Bernays, izv. prof. dr. sc. Damir Jugo, prof. struč. stud. i tom je prigodom naglasio kako je izuzetno sretan što je EMBA program započeo upravo s predavanjem profesora Verčiča koji je u svjetskim okvirima jedan od najutjecajnijih znanstvenika i praktičara u području odnosa s javnošću.


„Od kada postoji Bernays, stariji kolege iz prakse su nas ispitivali kada ćemo napraviti nešto za ljude koji imaju pet, šest, sedam, osam ili više godina iskustva u samoj praksi. S jedne stane logično je bilo napraviti ovakav program, s druge strane bio je doista veliki izazov ponuditi praktičan sadržaj ljudima koji imaju značajno poslovno iskustvo i koji to zapravo rade skoro svaki dan. Izuzetno mi je drago da se raspored predavanja posložio tako da krećemo s profesorom Verčičem, koji personificira sve što bismo mi htjeli na ovom programu, a to je kombinacija akademskog, znanstvenog dijela proučavanja odnosa s javnošću, ali istovremeno i praktične primjene svega toga. Trudili smo se da među predavače uključimo ljude od kojih ćete dobiti sadržaj koji zaista možete upotrijebiti u svom svakodnevnom radu te da od toga imate koristi“, rekao je dekan Veleučilišta Edward Bernays, izv. prof. dr. sc. Damir Jugo, prof. struč. stud.


Prvu generaciju polaznika EMBA programa čine profesionalci i praktičari s višegodišnjim iskustvom u području komunikacijskog menadžmenta i tržišnih komunikacija koji se žele nadograditi i strukturirati stečene vještine, unaprijediti upravljačke procese i fokusirati se na stratešku razinu posla.


Program je prilagođen zaposlenim osobama, s tempom izvođenja nastave jedan vikend mjesečno kroz 12 mjeseci. Sadržaj u trajanju od 240 sati izvodi 33 predavača, među kojima su strani i domaći profesori, znanstvenici te praktičari s višegodišnjim iskustvom u području strateških komunikacija.

Datoteke
za preuzimanje

No items found.