Psihoterapijski 3P praktikum: "Poduzetničke vještine za psihoterapeute"

Psihoterapijski 3P praktikum: "Poduzetničke vještine za psihoterapeute"

30.4.2024

Osmu radionicu ovogodišnjeg ciklusa održat će Sara Peranić, socijalna pedagoginja i savjetodavna terapeutkinja Realitetne terapije te edukantica geštalt psihoterapije, poduzetnica i mindset mentorica

Stanje tržišta pokazuje sve veću potrebu za psihoterapeutima što mnoge terapeute dovodi u situaciju predugačkih lista čekanja i prekrcanog tjednog rasporeda. Kao posljedica toga, kapaciteti postojećih terapeuta sve su manji: prostor za punjenje vlastitih baterija, dodatno educiranje i supervizije sve je rjeđi.

Upravo to je motiv koji stoji iza osme radionice ovogodišnjeg ciklusa Psihoterapijskog 3P praktikuma, koju će održati Sara Peranić, socijalna pedagoginja i savjetodavna terapeutkinja Realitetne terapije te edukantica geštalt psihoterapije, poduzetnica i mindset mentorica s višegodišnjim iskustvom rada sa psihoterapeutima u poduzetništvu.

Kroz radionicu Sara će predstaviti vještine koje su psihoterapeutima potrebne da bi:
• lakše dolazili do klijenata kojima prema tipu specijalizacije ili iskustva bolje mogu pružiti pomoć i podršku
• pomogli većem broju klijenata, uz manji utrošak vremena i energije
• povećali svoje prihode i time osigurali potrebna sredstva za vlastito usavršavanje, odmor i supervizije
• imali više vremena za sebe i svoje prioritete čime postaju i bolji alat svojim klijentima

Radionica će se održati držati u ponedjeljak, 13. svibnja 2024. s početkom u 18.00 sati u prostorima Bernaysa (Ulica grada Vukovara 23).

Kotizacija za sudjelovanje na radionici je 25,00 EUR (uključen PDV), a za studente 20,00 eura (uključen PDV).

Prijaviti na radionicu možete se putem poveznice.

Sara Peranić je socijalna pedagoginja i savjetodavna terapeutkinja Realitetne terapije te edukantica geštalt psihoterapije, poduzetnica i mindset mentorica s višegodišnjim iskustvom rada sa psihoterapeutima u poduzetništvu. Prvi poduzetnički korak učinila je krajem 2019. godine. Autorica je dvaju online programa SamopouzdaniJA i PoduzetniJA, koji su dosad pomogli više od 1500 klijentica da žive zadovoljnije i ispunjenije te postižu rezultate kakve priželjkuju i zaslužuju. Više o Sari pronađite ovdje.

Datoteke
za preuzimanje

No items found.