Psihoterapijski 3P praktikum: Položaj djeteta u razvodu roditelja

Psihoterapijski 3P praktikum: Položaj djeteta u razvodu roditelja

31.10.2023

Drugu radionicu psihoterapijskog 3P praktikuma na Bernaysu održat će prof. dr. sc. Gordana Buljan-Flander i Mia Roje Đapić, mag. psihologije

Neki stručnjaci kažu da je jako teško raditi s djecom razvedenih roditelja jer, osim djeteta, imaju još barem nekoliko klijenata - mamu, tatu, zavod za socijalni rad, a ponekad i školu, vrtić, policiju, sud... I u pravu su. Nije lako raditi s problematikom razvoda roditelja, ali ta djeca svakako nas trebaju. Svuda su oko nas i gotovo da je nemoguće raditi s djecom i mladima bez susretanja s izazovima roditeljskog razdvajanja. Mnogi razvodi teški su i kompleksni, a djeca se nalaze u riziku od zlostavljanja i zanemarivanja. Zadatak psihoterapeuta je to prepoznati, reagirati i pružiti podršku djetetu, ali i cijeloj obitelji.

Upravo ovoj zahtjevnoj temi posvećena je druga radionica ovogodišnjeg Psihoterapijskog 3P praktikuma naslovljena „Položaj djeteta u razvodu roditelja“ koja će se održati u ponedjeljak, 13. studenog 2023. od 18.00 do 21.00 sat u prostorima Bernaysa (Ulica grada Vukovara 23).

Voditeljice radionice su prof. dr. sc. Gordana Buljan-Flander i Mia Roje Đapić, klinički psiholozi i psihoterapeuti za odrasle i djecu.

Radionica će pružiti teorijsko-praktični okvir i osnovne smjernice za psihoterapijski rad u ovom području. Prikazat će konkretne slučajeve uz video-prikaze i sudionicima pružiti priliku za uvježbavanje praktičnih vještina uz povratne informacije.

Kotizacija za sudjelovanje na radionici je 25,00 EUR (uključen PDV), a za studente 20,00 eura (uključen PDV).

Kalendar radionica možete vidjeti na linku i putem njega možete pristupiti obrascu za prijavu.

Datoteke
za preuzimanje

No items found.