Sandi Pego i Rita Rumora polaznike prve generacije Influencer Academy upoznali s izazovima influencinga

Sandi Pego i Rita Rumora polaznike prve generacije Influencer Academy upoznali s izazovima influencinga

3.7.2022

Poznati TikToker i poduzetnik Sandi Pego polaznike je upoznao s posebnostima trenutno najaktualnije društvene mreže, dok je Rita Rumora otkrila kako niche influencingom ući u poduzetničke vode

Prva generacija inovativnog programa cjeloživotnog obrazovanja Bernays Influencer Academy stigla je do samog kraja pa su tako u subotu, 2. srpnja 2022. imali priliku poslušati posljednja predavanja u okviru modula Influencing in various industries.

Krunu na predavanja mnogih istaknutih stručnjaka iz sfere digitalnog marketinga i influencer marketinga te samih kreatora sadržaja tijekom osam tjedana dali su poduzetnik i influencer Sandi Hadžić, poznatiji kao Sandi Pego te vlasnica fashion portala MagMe i influencerica Rita Rumora.

Sandi Pego je polaznicima omogućio uvid u postulate samog TikTok-a na kojem je video sadržaje krenuo kreairati kao jedan od prvih u Hrvatskoj i regiji. Upoznao ih je sa specifičnostima ove popularne društvene mreže, kao i njenim mogućnostima za monetizaciju kreiranog sadržaja prema klijentima.

Rita Rumora polaznike je upoznala sa svojom "digitalnom" rutinom, trendovima u svijetu društvenih mreža, omjerima "digitalnih" snaga kada su u pitanju beauty i fashion industrija te kako uspješno spaja specijalizirani portal sa svojom "influencer" svakodnevnicom.

Nova generacija Bernays Influencer Academy priprema se već za ovu jesen, a polaznicima prve generacije certifikati će biti dodijeljeni povodom posebnog influencer eventa na Bernaysu. No, za više informacija - stay tuned!

Datoteke
za preuzimanje

No items found.