Škola pametnih financija na Bernaysu!

Škola pametnih financija na Bernaysu!

12.11.2023

Sara Zadravec iz Ureda korporativnih komunikacija Erste banke održala radionicu financijske pismenosti za studente

Studenti prve godine prijediplomskog studija Komunikacijski menadžment sudjelovali su na radionici financijske pismenosti u sklopu Škole pametnih financija Erste banke. Riječ je o projektu društveno odgovornog poslovanja koji banka provodi s ciljem pružanja lako razumljivih, mjerljivih i korisnih znanja i vještina primjenjivih u raznim životnim, odnosno financijskim situacijama kroz koje prolazimo. Do sada je održano skoro 800 radionica, na kojima je sudjelovalo više od 13.000 polaznika svih dobi.


Jednu takvu radionicu za brucoše na Bernaysu održala je Sara Zadravec iz Ureda korporativnih komunikacija Erste banke. Studenti prve godine prijediplomskog studija Komunikacijski menadžment imali su priliku naučiti nešto više o tome kako da sada, ali i u budućnosti upravljaju svojom imovinom i osobnim financijama. Osim toga, studenti su se upoznali s pojmovima korporativnih komunikacija i društveno odgovornog poslovanja unutar jedna banke te zašto su upravo projekti poput Škole pametnih financija veoma bitni.


„Radionica je prošla odlično, studenti su jako aktivni, postavljali su pitanja, iako su to još uvijek vrlo mladi ljudi koji možda nemaju osjećaj vlastite imovine i pojam kao takav im je pomalo apstraktan, ali nakon što smo objasnili što je to imovina i da je njihova imovina sve što oni već sada posjeduju, a toga je zapravo dosta puno i s time trebaju znati upravljati, otvorile su im se neke nove perspektive te su postali vrlo zainteresirani te uključeni“, navodi gospođa Zadravec te dodaje kako se nada da će neki od studenata Bernaysa jednoga dana postati njene kolege, kroz posao ili praksu u uredu Korporativnih komunikacija Erste banke.

Datoteke
za preuzimanje

No items found.