Studenti Bernaysa u posjetu Hrvatskom Saboru

Studenti Bernaysa u posjetu Hrvatskom Saboru

26.5.2023

Na plenarnoj sjednici zastupnici uz pljesak pozdravili studente Veleučilišta

Uz pratnju Prodekana za strateške projekte i odnose s tržištem Ivana Pakozdija i Voditelja ureda za međunarodnu suradnju Adriana Belje, Bernaysovi studenti i studenti iz Erasmus+ programa posjetili su Hrvatski Sabor te se pobliže upoznali sa svakodnevnim radom i aktivnostima predstavničkim tijelom građana.

Saborska zastupnica i članica saborskog Odbora za vanjsku politiku Zdravka Bušić upoznala je Bernaysove studente s principom rada Hrvatskog sabora, važnosti njegove uloge u sustavu demokracije i procesom donošenja odluka, te podijelila vlastita iskustva rada.

U ugodnom razgovoru zastupnica Bušić osvrnula se na period stvaranja Republike Hrvatske i diplomatske napore u to vrijeme te naglasila važnost komunikacije u kriznim vremenima i u svakodnevnom poslu.

Za studente je organizirana i vođena tura po saborskoj palači, a posjet je završen sudjelovanjem na jednoj od sjednica Hrvatskog sabora, gdje su Bernaysovi studenti pozdravljeni uz pljesak zastupnika.

Datoteke
za preuzimanje

No items found.
Klikom na “Prihvati sve kolačiće” pristajete na pohranjivanje kolačića na vaš uređaj radi poboljšanja navigacije web-mjesta, analize korištenja web-mjesta i pomoći u našim marketinškim naporima. Pogledajte našu  Politiku privatnosti za više informacija.