Studenti komunikacija posjetili Erste banku i doznali kako funkcioniraju korporativne komunikacije u praksi

Studenti komunikacija posjetili Erste banku i doznali kako funkcioniraju korporativne komunikacije u praksi

5.5.2022

Direktor Ureda korporativnih komunikacija Dario Gabrić studentima je, zajedno sa svojim timom, predstavio kako funkcionira jedan od najuspješnijih ureda korporativnih komunikacija u bankarskom sektoru.

Naš dugogodišnji partner Erste banka u sklopu terenske nastave ugostila je sudente 2. godine preddiplomskog studija Komunikacijskog menadžmenta u okviru kolegija Korporativno komuniciranje pod vodstvom nositelja kolegija mr. sc. Zdeslava Milasa. Direktor Gabrić je prilikom posjeta studenata u okviru terenske nastave osobito istaknuo stratešku važnost multidisciplinarnog pristupa u korporativnom komuniciranju za održiv i dugoročan uspjeh kompanije.

Koliko je važno njegovati dobre odnose s medijima, biti uvijek dostupan i suradljiv ispričala nam je voditeljica eksternih komunikacija Danijela Trbović, a zanimljive projekte u okviru internog komuniciranja sa zaposlenicima predstavila nam je Maja Bušljeta. Zaposlenici mogu biti i prave zvijezde koje dijele svoja iskustva i otvaraju konstruktivne teme na internoj televiziji Erste banke, a o kreativnom radu produkcije ispričala nam je koordinatorica eksternih i internih komunikacija Marina Rakas Starčević. I na samom kraju priču je društveno odgovornim poslovanjem zaokružila koordinatorica eksternih i internih komunikacija Lucija Lakoš.

Hvala Erste timu na odličnom predavanju, sigurni smo da su interaktivna predavanja potaknula mnoge studente na daljnji razvoj u korporativnim komunikacijama i bankarskom sektoru.

Datoteke
za preuzimanje

No items found.