Treća godina programa BRoma - za akademsku godinu 2022./2023. dodijelit će se dvije trogodišnje školarine

Treća godina programa BRoma - za akademsku godinu 2022./2023. dodijelit će se dvije trogodišnje školarine

20.4.2022

Svrha ovog programa obrazovne potpore jest upravo u povezanosti studenata s aktivnostima romskih udruga, odnosno njihova korisnost za romsku zajednicu kroz poticanje drugih na školovanje i studiranje.

Bernaysova je misija studentima pružiti vrhunsko visoko obrazovanje te im omogućiti sve potrebne uvjete kako bi još za vrijeme studija bili stručni i spremni za tržište rada. Slijedom navedenoga, svjesni svoje društvene odgovornosti u visokom obrazovanju te upoznati s dugotrajnim društvenim i materijalnim statusom koji je povezan s obrazovnom razinom većine pripadnika romske zajednice, osnivači Edward Bernays Visoke škole na inicijativu Dekanata odlučili su i drugu godinu za redom dati svoj doprinos školovanju pripadnika romske zajednice kao podzastupljene i ranjive skupine.

Trenutno Bernays broji četiri studenta romske zajednice, kojima će se pridružiti i dobitnici ovogodišnjeg natječaja. Natječaj je otvoren do 20. svibnja 2022., a prijave pristigle nakon navedenoga roka neće se uzimati u razmatranje. Najviše pet kandidata koji zadovolje uvjete natječaja bit će odabrani od strane mješovitog Povjerenstva za obrazovnu potporu i dodjelu školarina u uži krug. U drugom krugu natječaja, kandidati izabrani u uži krug bit će pozvani na selekcijski razgovor ispred članova Povjerenstva. Nakon završetka natječaja, odabrana dva kandidata bit će pozvana potpisati ugovor o obrazovanju na Bernaysu.

Program preddiplomskoga stručnog studija Menadžment i marketing turističke destinacije predstavlja programski, sadržajno i metodološki najinovativniji studij turizma u Hrvatskoj. Usmjeren je na razvoj dinamičke komponente turizma. U okviru preddiplomskoga studija stječu se temeljna teorijska, metodološka i primjenjiva znanja iz različitih grana i područja društvenih znanosti, a savladavanjem teorijskih i praktičnih aspekata studenti stječu znanja i vještine koje ih u potpunosti osposobljavaju za rad u domaćem i međunarodnom turizmu te industriji zabave.

Cjelokupan tekst natječaja, kao i sve uvjete sudjelovanja u istom moguće je pronaći na poveznici.

Datoteke
za preuzimanje

No items found.
kontakti