Tvrtka Master Centar Edward Bernays University Collegeu donirala pametni "Dahua" interaktivni ekran

Tvrtka Master Centar Edward Bernays University Collegeu donirala pametni "Dahua" interaktivni ekran

30.4.2022

Interaktivni ekran "Dahua" znatno će doprinijeti osnaživanju kvalitete izvođenja nastave te interaktivnosti praktičnih oblika nastave, kao i izvođenju praktičnih kolegija

Tvrtka Master Centar donirala je Edward Bernays University Collegeu pametni Dahua interaktivni ekran koji će ponajviše doprinijeti svakodnevnim aktivnostima nastavnika i studenata, a posebice interaktivnijem izvođenju nastave.

Primopredaja interativnog ekrana održana je u ponedjeljak, 25. travnja 2022. na Bernaysu, uz prisustvo direktora Master Centra Ferike Nikolina, voditelja razvoja poslovanja kompanije Dahua Technology Damira Klarina, dekana doc. dr. sc. Damira Juge, prof. v. š. i cjelokupnog dekanata Bernaysa. Dekanat Bernaysa je tijekom primopredaje istaknuo mogućnost nastavka suradnje s tvrtkom Master Centar u budućnosti u segmentu daljnje digitalizacije tehničkih stavaka nastavnog procesa.

    "Donacija ovog interaktivnog ekrana izrazito je koristan i vrijedan suvremen uređaj za unapređenje interaktivnosti nastave, kako nastavnicima, tako i studentima", rekao je dekan Bernaysa doc. dr. sc. Damir Jugo, prof. v. š. povodom primopredaje.

Performanse ekrana na visokoj razini s multipraktičnom primjenom

Interaktivni ekran "HiBoard-IA65-C" je nova generacija Dahuinih pametnih interaktivnih ekrana, a podržava projekciju preko više vrsta elektroničkih uređaja, kao što su laptop, mobilni telefon ili prijenosni tablet.

Ekran sa sobom donosi više funkcija, poput mogućnosti videokonferencija, inteligentne digitalne suradnje, UHD rezolucije i OpenOffice aplikacija za obradu teksta, tablica, prezentacije i grafika, u jednom integriranom uređaju, može se koristiti u sobama za sastanke, uredima, izložbenim salonima i mnogim drugim scenarijima, a u članku se opisuju i mnoge druge raznovrsne mogućnosti primjene. Inače, tvrtka Master Centar u svom portfelju proizvoda ima i mnoge proizvode svjetskih brendova, a osobito je orijentirana na najviše standarde kvalitete.

FOTO: zastita.info

Datoteke
za preuzimanje

No items found.
Klikom na “Prihvati sve kolačiće” pristajete na pohranjivanje kolačića na vaš uređaj radi poboljšanja navigacije web-mjesta, analize korištenja web-mjesta i pomoći u našim marketinškim naporima. Pogledajte našu  Politiku privatnosti za više informacija.