Upisujemo drugu generaciju Političke akademije

Upisujemo drugu generaciju Političke akademije

25.5.2022

Od 18. lipnja kreću predavanja za drugu generaciju polaznika Političke akademije, tromjesečne edukacije za sve političke aktere koji žele steći dodatna znanja i vještina na ovom području

Politička akademija je interdisciplinarni i nadstranački program cjeloživotnog obrazovanja namijenjen akterima političkog života Republike Hrvatske koji u njemu participiraju na različitim strateškim i operativnim razinama te svima koji žele razvijati svoje kompetencije na području politike. Program na jednom mjestu nudi kompletna znanja neophodna za kvalitetnije političko djelovanje. Više o Političkoj akademiji možete pročitati ovdje.

Polaznike kroz program vode predavači s bogatim teorijskim znanjem i praktičnim iskustvom stečenim kroz upravljanje političkim procesima, savjetovanje političkih aktera ili analiziranje hrvatske i međunarodne političke scene. Posebnost programa su predavači iz različitih političkih opcija što programu daje dodatnu širinu, a polaznicima omogućuje stjecanje praktičnih znanja od predavača sa različitog političkog spektra. Više o predavačima na Političkoj akademiji dostupno je ovdje.

Nastava za drugu generaciju polaznika Političke akademije počinje u subotu, 18. lipnja, a za sve koji neće moći prisustvovati nastavi u Zagrebu bit će osigurana mogućnost njihovog sudjelovanja online korištenjem digitalnih platformi za učenje na daljinu, kao i pristup ključnim materijalima koji se koriste za izvedbu nastave.

Program traje 120 sati, a provodi se kroz tri mjeseca subotom o obliku tematskih 10 modula. Prilagođen je hrvatskom političkom okruženju, primjenjiv je u političkom djelovanju polaznika, uključiv i otvoren za sve polaznike bez obzira na njihove političke preferencije i stranačke boje. Prijavu na program možete izvršiti na poveznici.

U sklopu programa obrađuju se teme: menadžment u politici, upravljanje političkim procesima, strateško liderstvo, upravljanje imidžom i osobnim brendiranjem, napredne komunikacijske vještine, javni nastupi, komunikacija s medijima i nastupi u medijima, diplomatski protokol i političko ponašanja te organizacija i vođenje političkih kampanja. Nakon završetka programa edukacije polaznici dobivaju Certifikat. Interes za program u prvoj generaciji iskazali su: gradonačelnici, načelnici, župani, pročelnici, saborski zastupnici, predsjednici gradskih vijeća i četvrti te drugi akteri političkog života u Hrvatskoj. Međutim, program mogu pohađati i osobe bez prethodnog političkog iskustva.

Datoteke
za preuzimanje

No items found.
Klikom na “Prihvati sve kolačiće” pristajete na pohranjivanje kolačića na vaš uređaj radi poboljšanja navigacije web-mjesta, analize korištenja web-mjesta i pomoći u našim marketinškim naporima. Pogledajte našu  Politiku privatnosti za više informacija.