USKORO prvi Executive MBA program in Strategic Communication

USKORO prvi Executive MBA program in Strategic Communication

21.9.2022

Jednogodišnji executive program profesionalnog usavršavanja iz područja strateške i korporativne komunikacije izgrađuje profesionalne kompetencije za preuzimanje upravljačkih uloga najviše razine u organizacijama i indus

Program nadilazi konvencionalno menadžersko znanje, preskače osnove komunikacijske teorije i prakse te se fokusira na napredne značajke procesa planiranja strateškog komuniciranja u poslovanju.

Program naglasak stavlja na razvoj i nadogradnju naprednih upravljačkih vještina u poslovanju, a za razliku od konvencionalnih akademskih MBA programa koji polaznike pripremaju za ulazak u menadžersku karijeru, Executive MBA in Strategic Communication je namijenjen praktičnom podučavanju komunikacijskih menadžera o tome kako biti još učinkovitiji menadžer u području komunikacija.

Program se temelji na razvoju kompleksnih komunikacijskih, organizacijskih i upravljačkih aspekata poslovanja vezanih uz proces planiranja korporativne komunikacije.

Cilj programa:

Cilj programa je pomoći komunikacijskim stručnjacima u daljnjem jačanju njihovih komunikacijskih, organizacijskih i upravljačkih vještina.

Program će komunikacijskim stručnjacima i svima s aspiracijama za C-suite razinu pomoći naučiti kako voditi organizaciju i napredovati u karijeri, sistematizirati i nadograditi znanja koja već posjeduju te ojačati njihove poslovne komunikacijske, organizacijske i upravljačke vještine koristeći suvremena znanja i spoznaje te globalne i domaće studije slučaja i primjere iz poslovne prakse.

Kome je program namijenjen:

Program je posebno dizajniran za korporativne rukovoditelje (CCO), menadžere u sektoru komunikacija, sve razine menadžmenta koje zahtijevaju značajnu nadogradnju komunikacijskih i organizacijskih kompetencija, poduzetnike, djelatnike u agencijama za tržišno komuniciranje i druge komunikacijske i/ili marketinške stručnjake s punim radnim vremenom i minimalno dvije godine radnog iskustva u komunikacijskoj industriji.

Namijenjen je komunikacijskim stručnjacima koji traže specijalizirano znanje na poslijediplomskoj razini, ali i svim razinama menadžmenta koje zahtijevaju značajnu nadogradnju komunikacijskih i organizacijskih kompetencija, kao i iskusnim komunikacijskim profesionalcima željnim najsuvremenijih komunikacijskih i organizacijskih znanja i vještina, lako primjenjivih u svojim organizacijama.

Ukoliko želite saznati više informacija kontaktirajte nas OVDJE.

Datoteke
za preuzimanje

No items found.
kontakti