Veleposlanik Kanade Alan Bowman i kanadska profesorica Andrea Tavchar u posjetu Bernaysu

Veleposlanik Kanade Alan Bowman i kanadska profesorica Andrea Tavchar u posjetu Bernaysu

3.5.2022

Kanadska profesorica održala je gostujuće predavanje o nagrađivanim PR kampanjama i strateškom planiranju, dok se veleposlanik Kanade Alan Bowman ukratko obratio okupljenim studentima

Gostujuće predavanje „Building trustworthy PR campaigns“ održano je u utorak, 3. svibnja 2022. U okviru gostujućeg predavanja profesorice i predstojnice Humber Collegea iz Kanade dr. sc. Andree Tavchar, inače izvorne hrvatice, naše studente je uvodnim govorom pozdravio veleposlanik Kanade za Hrvatsku i Kosovo, Njegova Ekscelencija, Alan Bowman.

U povodu Dana slobode medija kojeg obilježavamo svake godine 3. svibnja 2022., Veleposlanik se u govoru ponajviše osvrnuo upravo na važnost slobode medije i neovisnog izvještavanja. Okupljene studente komunikacija i turizma svojim govorom je podsjetio na njihovu istaknutu ulogu u društvu i odgovornost, dok se profesorica Tavchar u svojem gostujućem predavanju osvrnula na neophodnost vjerodostojnih odnosa s javnošću. Inače, profesorica Tavchar je u posjetu Bernaysu u okviru posebnog programa za razmjenu nastavnika izvan europskog obrazovnog prostora - Erasmus KA107 te će održati seriju predavanja.

Posjet veleposlanika Kanade Bernaysu nije prvi, Njegova Ekscelencija, Alan Bowman već je imao priliku govoriti studentima Bernaysa u povodu Info dana o stažiranju u Kanadskom parlamentu.

Datoteke
za preuzimanje

No items found.
Klikom na “Prihvati sve kolačiće” pristajete na pohranjivanje kolačića na vaš uređaj radi poboljšanja navigacije web-mjesta, analize korištenja web-mjesta i pomoći u našim marketinškim naporima. Pogledajte našu  Politiku privatnosti za više informacija.